Rumænsk og finsk flag

Dagens bwin fidus: De rutinerede rumænere snupper sejren

Kamp: Rumænien – Finland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to landshold i absolut topform, der støder sammen på Stadionul Ilie Oană i Ploieşti, når Rumænien tager imod Finland. Værterne har således vundet deres sidste tre kampe i træk over henholdsvis Chile (3-2), Sverige (1-0) og Israel (1-2). Gæsterne er ubesejret i deres seneste otte opgør, men har til gengæld heller ikke mødt de allersværeste modstandere. Vi har på fornemmelsen, at finnernes stime slutter, mens rumænernes godt kan fortsætte et stykke tid endnu. Særligt når man tanker på at det rumænske landshold har fordelen af at spille på hjemmebane.

Rumænerne har rutinen

Tager man et kig på Rumæniens sidste ti kampe, så ser det faktisk ganske fornuftigt ud for dem. Det er således blevet til hele syv sejre og kun to nederlag, mens det sidste opgør er endt uden vinder. Deres to tabte kampe var mod henholdsvis Holland og Montenegro, så de kommer helt sikkert med en masse selvtillid. Specielt fordi at de historisk set har et rigtig godt tag på Finland.

De to nationer har nemlig mødt hinanden ti gange, hvor det er endt med syv rumænske sejre, mens de resterende tre opgør er endt uafgjort. Det finske landshold har altså aldrig nogensinde formået at snuppe sejren mod det rumænske landshold, og vi har virkelig svært ved at se, hvorfor det skulle ske for første gang i aften. Brøndby-bomberen Teemu Pukki og resten af de finske spillere skal altså overhovedet ikke kigge i statistikbøgerne, hvis de vil have boostet moralen forud for denne kamp.

Rumænien har endvidere et rigtig rutineret landshold. Alderspræsidenten hedder Bogdan Ionuț Lobonț, og han blev fyrre år gammel i januar. Han har i snart et årti ageret backup-keeper i italienske Roma. Derudover er både Ionuț Cristian Săpunaru, Anton Ciprian Tătărușanu, Ciprian Ioan Deac og Florin Constantin Niță allesammen på den anden side af de tredive. Det er uden tvivl disse fem yderst erfarne spillere, som skal vise vejen for de resterende rumænere.

Det tror vi på, at de er i stand til. Vores fornemmelse siger at det rumænske landshold snupper sejren og sender Finland hjem med et nederlag i bagagen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin