Senegalesisk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Stjernespækkede Senegal mod upåagtede Usbekistan

Kamp: Senegal – Usbekistan
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sadio Mané og de andre senegalesiske stjerner skal op imod Usbekistan i en venskabskamp klokken 18:00. Når man kigger på de to landshold samt deres respektive formkurver, så kommer man hurtigt frem til den konklusion, at det lugter lidt af en hjemmesejr. Senegal gik nemlig ubesejret igennem deres VM-kvalifikationsgruppe. Usbekerne vandt derimod kun en enkelt ud af deres sidste fem kvalkampe og generelt har været inde i en skidt stime det seneste stykke tid.

Stjernespækkede Senegal

Når man tager et kig på det senegalesiske landshold, så kan man straks se, at der er rigtig mange stjernespillere imellem. Den lynhurtige Liverpool-kant Sadio Mané er selvfølgelig den største. Man skal dog heller ikke kimse af Monacos stjerneskud Keita Baldé Diao eller Evertons bomstærke sekser Idrissa Gana Gueye. Kaptajnen Cheikhou Kouyaté, som har sin daglige gang i West Ham, er også et defensivt anker på midtbanen. Derudover har de også den talentfulde Napoli-stopper Kalidou Koulibaly på holdkortet. Der er altså både masser af talent og tonsvis af erfaring i truppen, og det bliver ekstremt spændende at følge dem til VM i Rusland. Først skal de dog teste formen mod upåagtede Usbekistan, og det burde være en overkommelig opgave at sende dem hjem med et nederlag i baggagen.

Upåagtede Usbekistan

Usbekerne har nemlig været inde i en skidt stime det seneste stykke tid. I deres sidste fire kampe er det blevet til tre nederlag mod henholdsvis Iran på udebane (2-0), Kina på udebane (1-0) og De Forenede Arabiske Emirater på udebane (1-0). Derudover har de spillet 0-0 på hjemmebane med Sydkorea, så det er længe siden, at de har smagt sejrens sødme. Det tror vi heller ikke rigtig på, at de kommer til mod Senegal. Særligt ikke når man tager et kig på deres lynhurtige, stjernespækkede offensiv. De har massevis af spillere som har deres daglige gang i Premier League. De fleste folk fra Usbekistan spiller derimod i den hjemlige liga. Der er da også et par spillere fra den russiske og kinesiske liga, men det burde ikke være nok til at drille de senegalesiske stjerner.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin