Dagens bwin fidus: Coventry City kører Grimsby Town over

Kamp: Coventry– Grimsby Town
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Coventry ligger placeret på en syvendeplads i Sky Bet League Two. De har ikke tabt i deres seneste fem kampe. Grimsby Town ligger derimod og roder rundt på en 22. plads. De har ikke vundet i deres sidste 17 opgør. Der er altså ikke den store tvivl om, hvorfor hjemmeholdet er forhåndsfavoritter til at tage alle tre point på Ricoh Arena. Udeholdet er nemlig inde i en kæmpe krise. De har rent faktisk kun formået at skrabe fem point sammen siden starten af december måned.

Grimsby Town taber på ny

Hvis man tager et kig på, hvordan det er gået Grimsby de sidste tre måneders tid, så får man faktisk helt ondt af deres fans. De har nemlig ikke smagt sejrens sødme siden den 9. december, hvor det blev til en 1-0-sejr på hjemmebane over Forest Green. Siden den dag har de som skrevet før været inde i en kæmpe krise, da de har tabt hele 12 ud af deres seneste 17 kampe, mens de resterende fem opgør er endt uafgjort. Derfor er der lige pludselig heller ikke særlig langt ned til den faretruende nedrykningsstreg, som betyder, at de skal spille National League-fodbold i næste sæson. Det kunne sagtens komme til at ske, da de simpelthen er så skidt kørende, at det virker utopisk, de skulle tage tre point i den nærmeste fremtid. Særligt ikke mod dagens modstander Convetry, som har vundet de seneste fire indbyrdes kampe mod netop Grimsby.

Derudover er Coventry i fin form med 11 point i deres seneste fem opgør. De ligger placeret på den syvendeplads, som betyder, at de skal spille playoff om at rykke op i Sky Bet League One efter 46 kampe. Der er dog kun et enkelt point ned til Lincoln City på ottendepladsen, så der er masser af incitament til at sende Grimsby Town hjem med endnu et nederlag i baggagen. Det burde da også være en overkommelig opgave, når man tænker på den kæmpe krise, som gæsterne er inde i. Udeholdet har nemlig ikke formået at holde buret rent siden den 16. december. Det tror vi heller ikke på, at de kommer til i aften. Vi føler os rimelig overbeviste om, at det her opgør ender med en sejr og tre point til Coventry.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin