Hjemmebane for Serie A-klubben Sassuolo

Dagens bwin fidus: Sassuolo snupper endnu en hjemmesejr

Kamp: Sassuolo – Empoli
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sassuolo tager imod Empoli hjemme på Mapei Stadium – Città del Tricolore i den italienske Serie A. Umiddelbart lugter det lidt af en sejr til hjemmeholdet. De har nemlig vundet begge deres opgør på eget græs i denne sæson. Udeholdet har derimod kun fået et enkelt point ud af deres anstregelser på fremmed græs, og de er generelt rimelig skidt kørende. Både Kevin-Prince Boateng, Domenico Berardi og Khouma Babacar har i øvrigt været kolde og kyniske foran kassen i deres første fem kampe for Sassuolo i 2018/19-sæsonen.

Sassuolo er stærke foran deres egne fans

Værterne har gjort det ganske godt indtil videre i denne sæson. De har formået at spille sig videre til næste runde af den italienske pokalturnering og skrabet syv point sammen i Serie A via to sejre, en uafgjort og et nederlag med en samlet målscore på 9-7. Deres tre offensiver esser har virkelig også været fyr og flamme. Boateng har noteret sig for tre mål og en enkelt assist. Berardi har scoret fire gange og lagt op til et. Sidst men ikke mindst så har Babacar fået netmaskerne til at blafre to gange, mens han har assisteret tre scoringer. De er altså alle tre brandvarme og kunne sagtens komme til at gøre ondt på Empoli.

Gæsterne er i en helt anden forfatning. Først og fremmest er de allerede røget ud af Coppa Italia, mens det er ikke er blevet til en sejr i ligaen siden første spillerunde. I deres sidste tre kampe har de tabt til både Lazio og Genoa, mens det lykkedes dem at få et enkelt point mod Chievo i et målløst opgør. De har både svært ved at holde buret og score mål, hvilket må siges at være en skidt sammensætning. Vi har ikke den tiltro til, at de kan overraske på Mapei Stadium – Città del Tricolore og få point med hjem.

Sassuolo har vundet fem ud af deres sidste seks kampe på eget græs, og vi tror på, at de kan snuppe endnu en sejr i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin