Dagens bwin fidus: Maurizio Sarri snupper endnu en sejr

Kamp: PAOK – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Europa League-gruppespillet starter i dag, og det skal selvfølgelig fejres med en fidus. Vi har fundet frem til et odds på en udesejr, som er lige lovlig højt sat. Her tænker vi på kampen mellem PAOK og Chelsea på Toumba Stadium i Thessaloniki. Selvom værterne kun har tabt en af deres ni sidste kampe, så kommer de på en meget svær mission mod gæsterne, som har maksimumpoint efter fem spillerunder i Premier League. Særligt den spanske striker Álvaro Morata kunne godt gøre ondt på grækerne.

Seks sejre på stribe for Sarri

Hjemmeholdet har fået en fin start på sæsonen, da de spillede sig hele vejen videre til Champions League playoff efter samlede sejre over henholdsvis FC Basel og Spartak Moskva. SL Benfica viste sig dog at være en for stor mundfuld, så de måtte nøjes med at spille EL i denne sæson. I den hjemlige liga går det også fint, da de har spillet tre kampe indtil videre og vundet dem allesammen. Lørdag mødte de OFI Kreta, og det blev til en sikker sejr på 1-3. Nu venter der en modstander af en helt anden kaliber, og de kunne sagtens komme under pres, selvom de spiller på eget græs foran deres fans.

Udeholdet har endnu ikke prøvet at smide point i denne sæson. Først mødte de danskerklubben Huddersfield på fremmed græs, og der var ingen slinger i valsen, da de vandt med 0-3. Herefter kom Arsenal forbi Stamford Bridge, og på trods af et par defensive problemer blev det stadig til en 3-2-sejr. Mod Newcastle på St. James’ Park sørgede et sent selvmål for en 1-2-sejr, mens Bournemouth holdt stand i lidt over 70 minutter, men alligevel måtte se sig slået med 2-0 på Broen. I lørdags bragte Cardiff sig foran, men Eden Hazard var i hopla og scorede hattrick. Willian lukkede og slukkede med ti minutters tid tilbage af opgøret, som endte med at slutte 4-1 til værterne.

Vi regner med, at The Blues snupper deres sjette sejr på stribe. Også selvom de med stor sandsynlighed sparer en masse af deres stjernespillere. Reserverne og talenterne burde være nok til at tage tre point og starte gruppespillet ud på bedst mulig vis.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin