Dagens bwin fidus: Tottenham tager fra Brighton med tre point

Kamp: Brighton – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brighton har ikke vundet en eneste fodboldkamp i over en måned, mens Tottenham for første gang i lang tid har tabt tre kampe i træk. Man kan altså virkelig snakke om et seks-points-opgør, når de to mandskaber mødes på Amex Stadium i aften klokken 18:30. Begge hold har virkelig brug for en sejr, men kun et af dem kan få den. Vi tror, at det bliver udeholdet, som tager de tre point. De ser nemlig meget stærkere ud end hjemmeholdet på nuværende tidspunkt. Måske vi endda ender med at få en danskerscoring fra Christian Eriksen?

Krisen kradser hos begge hold

Værterne er allerede røget ud af Carabao Cuppen, da de måtte se sig slået med 0-1 af Southampton på en sen scoring af Charlie Austin. I Premier League har de fået skrabet fem point sammen i fem opgør, da det er blevet til en sejr, to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 7-9. Glenn Murray har været deres klart farligste mand, da han har noteret sig for over halvdelen af alle deres mål (fire styk). Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der er, som Spurs skal sætte en stopper for, hvis de vil snuppe sejren i aften.

Gæsterne startede ud som fyr og flamme, da de slog Newcastle med 1-2 på udebane, mens det blev til en 3-1-sejr over Fulham på hjemmebane. Sæsonens højdepunkt kom uden tvivl på Old Trafford, hvor Manchester United blev banket sønder og sammen med 0-3. Siden da har det dog været ned af bakke uden bremsekabler. Først tabte de med 2-1 til Watford. Derefter måtte de se sig slået med 1-2 af Liverpool. I tirsdags tabte de så med samme cifre til Inter, selvom Christian Eriksen ellers havde bragt dem foran. Skulle det blive til endnu et pointtab på Amex Stadium, så begynder krisen for alvor at kradse. Så galt tror vi dog ikke, at det går. Eriksen og co. burde tage tre point og derved komme tilbage på sejrsporet samt få afværget den helt store snak om krise.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin