Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Napoli taber for anden kamp i træk

Kamp: Napoli – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hjemme på Stadio San Paolo skal italienske Napoli op imod engelske Liverpool. Hjemmeholdet fik blot en enkelt point ud af deres anstregelser i Beograd mod Røde Stjerne i første runde. Udeholdet snuppede derimod alle tre point til allersidst hjemme på Anfield Road mod Paris Saint-Germain. Derfor er der ikke den store tvivl om, at det er italienerne, som har mest brug for tre point. Vi tror dog stadig på, at det er englænderne, som snupper sejren i aften. Særligt fordi de har en brandvarm fronttrio.

Mané, Firmino og Salah gør forskellen

Værterne har fået en fin start på tilværelsen i Serie A med fem sejre og to nederlag med en samlet målscore på 13-10. De er dog allerede seks point efter Juventus, som har gjort rent bord indtil videre, og de blev da også slået af Den Gamle Dame fra Torino med 3-1 på Allianz Stadium i lørdags. Dries Mertens gav dem ellers en drømmestart med sin 0-1-scoring efter ti minutters tid, men Mario Mandžukić blev dobbelt målscorer, inden Leonardo Bonucci lukkede og slukkede med et kvarter tilbage. Det bliver uden tvivl en lige så svær opgave i aften mod et Merseyside-mandskab, som har været syv ud af sæsonens ni første kampe.

Gæsterne har godt nok ikke vundet i deres sidste to opgør, men de er alligevel fint kørende. Først måtte de se sig slået med 2-1 af Chelsea på eget græs i Carabao Cuppen, men der blev også sparet en del profiler i den kamp. Lørdag tog de så til Stamford Bridge for at møde Chelsea endnu en gang. Her sørgede Daniel Sturridge med sit flotte langskud kort før tid for et enkelt point. Derfor ligger Jürgen Klopps tropper stadig på en delt førsteplads i Premier League – á point med de forsvarende mestre fra Manchester City.

Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah har indtil videre været involveret i 14 scoringer (ti mål og fire assists), og de kunne godt fortsætte de fornemme takter i aften. Det sætter vi i hvert fald vores lid til bliver tilfældet.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin