Dagens bwin fidus: Rusland får det svært mod Frankrig

Kamp: Rusland – Frankrig
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag klokken 17:50 mødes VM-værterne fra Rusland med Frankrig hjemme på Krestovsky Stadium i Sankt Petersborg. Russerne er rigtig hårdt ramt af skader. Særligt deres forsvar kommer til at være fyldt med reserver i dette opgør. Franskmændenes trup er derimod fyldt med stjernespillere og talentfulde teenagere. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, hvorfor de er forhåndsfavoritter til at snuppe sejren. Særligt når man tænker på, hvor stærke og overbevisende de så ud i VM-kvalifikation, som Rusland i øvrigt slet ikke var en del af.

For meget fransk finesse

Den russiske skadesliste er propfyldt. Både angriberen Aleksandr Kokorin, midtbanemændene Daler Kuzyaev og Alan Dzagoev samt forsvarspillerne Yuri Zhirkov, Mário Fernandes, Vladislav Ignatyev, Ruslan Kambolov, Viktor Vasin og Georgy Dzhikiya må se til fra sidelinjen. Mange af dem kunne måske have gjort en forskel i aften. Det bliver dog ikke tilfældet. Derfor tror vi også på, at Rusland kommer til at få det rigtig svært mod Frankrig.

Det franske landshold er nemlig propfyldt med store stjerner som målmanden Hugo Lloris, midtbanemotoren Paul Pogba, skarpretteren Antoine Griezmann og ankeret på midtbanen N’Golo Kanté. Derudover har de ekstremt mange talentfulde teenagere såsom Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé. Man skal dog heller ikke kimse af stjerneskud som Anthony Martial og Thomas Lemar. De har altså i sandhed lidt af hvert.

Særligt den franske offensiv ser rigtig spændende ud, og det er da også derfor, at de er en af forhåndsfavoritterne til at komme rigtig langt til VM i Rusland. Sommerens slutrunde bliver den helt store test for dem, og hvilken bedre måde at varme op til verdensmesterskaberne end ved at besejre værterne på hjemmebane. Det burde da også være en overkommelig opgave. Særligt fordi det russiske forsvar er reservespækket, og Didier Deschamps ikke har ladet særlig mange af sine store stjerner blive hjemme i Frankrig.

Franskmændene har ikke tabt siden Ola Toivonen fangede Hugo Lloris langt ude af sit mål på Friends Arena i Stockholm den 9. juni sidste år, og det kommer de heller ikke til i aften. Vi tror, at de trækker sig sejrrigt ud af duellen på Krestovsky Stadium i Sankt Petersborg.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin