Dagens bwin fidus: Seks-points-kamp i Segunda División

Kamp: Cádiz – Huesca
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er nummer tre mod nummer to i den spanske Segunda División, når Cádiz hjemme på Estadio Ramón de Carranza tager imod Huesca. Det er kun tre point der adskiller udeholdet og hjemmeholdet i tabellen. Det betyder, at hvis Cádiz kan snuppe sejren, så kan de endda overhale Huesca og overtage andenpladsen. Det er altså definitionen på en seks-points-kamp i aften i den næstbedste spanske række. Vinderen kommer nemlig til at sætte sig selv i den bedst mulige position, når de to direkte oprykkere skal findes.

Huesca har problemer

Huesca har haft gang i en ganske god sæson, men på det seneste har de haft det svært. Selvom de er placeret på en andenplads med 57 point efter 31 kampe, så har de ikke vundet siden midten af februar måned. I deres seneste fem kampe har de nemlig tabt tre og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 4-10. De skal altså til at tage sig sammen, hvis de forbliver i top to, som sikrer dem direkte oprykning til La Liga. Det bliver dog ikke særlig nemt, da både Cádiz og Real Sporting de Gijón ånder dem i nakken. Der er således kun fem point ned til Gijón på fjerdepladsen, og hvis de taber til Cádiz i aften, så kommer de til at få det svært i de resterende 10 kampe af sæsonen.

Cádiz i fin form

Cádiz er derimod en hel del bedre kørende for tiden. De har nemlig vundet deres seneste to kampe i træk over henholdsvis Sevilla B (4-1 på hjemmebane) og Cultural y Deportiva Leonesa (0-1 på udebane). Derudover har de set rigtig stærke ud på eget græs hele sæsonen, hvor de har vundet ni, spillet seks uafgjort og kun tabt én med en samlet målscore på 21-8. I deres seneste fem hjemmekampe har hentet 11 point, så der skal noget specielt til for at vinde på Estadio Ramón de Carranza. Det tror vi ikke, at Huesca er i stand til at levere. Vi her derimod på fornemmelsen, at Cádiz trækker sig sejrrigt ud af duellen og tager alle tre point.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,15.

Følg spilforslaget hos bwin