Dagens bwin fidus: Rochdale ryger ud af FA Cuppen

Kamp: Rochdale – Millwall
Fidusen: Millwall
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Millwall og Rochdale spillede 2-2 den 27. januar på The Den. Derfor skal de mødes endnu en gang i FA Cuppen. Denne gang bliver opgøret spillet på Spotland Stadium. Der bliver uden tvivl smæk for skillingen, når Rochdale fra Sky Bet League One skal forsøge at levere overraskelsen mod Millwall fra EFL Championship. Udeholdet har dog ikke tabt en kamp siden den 1. januar. Det bliver derfor en rigtig svær opgave for hjemmeholdet som kun har vundet to ud af deres sidste 11 opgør.

Rochdale er oppe imod overmagten

Det ligner endestationen for Rochdale i FA Cuppen, når Millwall kommer på besøg. De har nemlig tabt seks ud af deres sidste 11 kampe, mens tre er endt uafgjort og blot to er blevet vundet med en samlet målscore på 10-16.

Stimen startede den 9. december mod Bradford City på udebane, hvor det blev til et 4-3-nederlag. Derefter spillede de 0-0 med Oxford United og 1-1 med Walsall på hjemmebane. Herefter blev det tre nederlag på stribe mod henholdsvis Blackburn Rovers på udebane (2-0), Doncaster Rovers på udebane (2-0) og Blackpool på hjemmebane (1-2). Det blev endelig til en sejr, da de besejrede Doncaster Rovers i FA Cuppen med 0-1 på udebane, men glæden var kort da de tabte de to efterfølgende opgør mod henholdsvis Lincoln City på hjemmebane (0-1) og Gillingham på udebane (2-1). Mod Millwall på udebane blev det som skrevet før til 2-2 og i lørdags slog de Northampton Town med 0-1 på udebane.

Millwall er bare bedre

Millwall derimod er en del bedre kørende på nuværende tidspunkt. De har ikke tabt i deres seneste seks kampe, hvor det er blevet til tre sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 13-7.

De positive takter begyndte, da de bankede Barnsley på hjemmebane i FA Cuppen med 4-1 den 6. januar. Derefter spillede de 1-1 med Preston på hjemmebane. Det blev til en 3-4-sejr på udebane over Leeds i det efterfølgende opgør, hvorefter 2-2-kampen mod Rochdale på hjemmebane kom. I deres sidste to opgør har de spillet 0-0 med Derby på hjemmebane, og Reading blev besejret med 0-2 på udebane i lørdags.

Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der burde vinde kampen, når man kigger på de to mandskabers formkurve. Det lugter langt væk af en udesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at Millwall vinder kampen til odds 2,20. 

Følg spilforslaget hos bwin