Dagens bwin fidus: Frankfurt fejler ikke mod Mainz

Kamp: Eintracht Frankfurt – Mainz 05
Fidusen: Eintracht Frankfurt
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Den tredje kvartfinale i den tyske pokalturnering bliver sparket i gang klokken 18.30 på TV3 Sport. Det er en kamp mellem Eintracht Frankfurt og Mainz 05 på Commerzbank-Arena. Der er sådan set ikke den store tvivl om, hvor favoritværdigheden ligger. Det er nemlig et hjemmehold i fin form. Udeholdet har derimod været inde i en mildest talt elendig stime. Hvis man tager et kig på Bundesliga-tabellen, så er det også tydeligt at se, hvem der burde trække sig sejrrigt ud af denne duel.

Energiske Eintracht Frankfurt

Selvom Eintracht Frankfurt løb i et 3-0-nederlag på udebane til Augsburg i søndags, så har de stadig haft en suveræn sæson. Udover at være videre til kvartfinalen i den tyske pokalturnering, så ligger de nemlig også nummer seks i Bundesligaen på nuværende tidspunkt. Her er det blevet til ni sejre, seks uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 26-23. De har rent faktisk den næstbedste defensiv i hele ligaen. Det er nemlig kun de tyske mestre fra Bayern München, som der har lukket færre mål ind end Eintracht Frankfurt (16 styk). Dybt imponerende når man tænker på, at det ikke er mere end to sæsoner siden, at de endte nummer som nummer 16 og var ved at rykke ned. I sidste sæson sluttede de på en 11. plads, så der er virkelig fremgang at spore i Frankfurt.

Miserable Mainz 05

Emil Berggreen og Mainz 05 har derimod ikke gang i nogen særlig god sæson. Selvom de med en sejr kan spille sig videre til semifinalen i DFB Pokalen, så ligger de stadig faretruende tæt på nedrykningsstregen i Bundesligaen. De har kun vundet fem kampe, spillet fem uafgjort og tabt hele 11 opgør med en samlet målscore på 24-37. Det betyder, at de har den dårligste defensiv i hele ligaen sammen med Frederik Sørensen og FC Köln som ligger isoleret på sidstepladsen i tabellen. Der er derfor heller ikke det store som peger på, at de skulle være i stand til at stoppe Eintracht Frankfurt fra at score i aften. Hvis Frankfurt får kuglen i kassen, så burde de også vinde kampen på grund af deres dygtige defensiv.

Derfor er dagens bwin fidus, at Eintracht Frankfurt vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin