Billede: Tolagorn

Dagens bwin fidus: Bundbrag på Estadio Gran Canaria

Kamp: Las Palmas – Málaga
Fidusen: Uafgjort
Odds: 3,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er nummer 19 mod nummer 20 i La Liga, når Las Palmas og Málaga mødes på Estadio Gran Canaria. Det er i sandhed en knald-eller-fald-kamp på ferieøen, da en eventuel taber af dette opgør vil være totalt isoleret i bunden af tabellen. Hvis en af de to mandskaber derimod formår at hive en sejr i land, vil der pludselig ikke være særlig langt op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Det lugter langt væk af X

Der er dog ikke det særlig meget som tyder på, at der bliver fundet en vinder af denne kamp. Både Las Palmas og Málaga er nemlig inde i en elendig stime. Hjemmeholdet har tabt fire ud af deres sidste fem opgør mod henholdsvis Atlético Madrid på udebane, Girona på udebane, Eibar på hjemmebane og Getafe på udebane med en samlet målscore på 3-14. Deres eneste point kom mod Espanyol på hjemmebane i en 2-2-kamp.

Udeholdet har ikke vundet siden den 10. december, hvor det blev til en 0-2-sejr på udebane over Real Sociedad. Siden da er det blevet til fire nederlag til Real Betis på hjemmebane, Alavés på udebane, Espanyol på hjemmebane og Getafe på udebane samt to uafgjorte mod henholdsvis Girona på hjemmebane og Eibar på udebane. I denne periode har de haft en samlet målscore på 1-6.

Begge mandskaber kan altså godt bruge et enkelt point til at sætte en stopper for blødningen, selvom de ikke rykker sig i tabellen, hvis kampen ender uafgjort. Málaga har kun vundet tre ud af deres 21 opgør, hvilket betyder, at de kun vinder en ud af syv kampe. Las Palmas er ikke meget bedre kørende, da de har fået fire sejre i lige så mange opgør. De vinder altså lige under 20 procent af deres kampe. Alting tyder derfor på, at den her kamp ender uafgjort, og at der ikke bliver scoret særlig mange mål. Vi tror på, at 0-0 eller 1-1 er de to mest plausible resultater i aften. Derudover synes vi også, at der er rigtig fin værdi i at oddse på x’et.

Derfor er dagens bwin fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,30.

Følg spilforslaget hos bwin