Dagens bwin fidus: Udesejr på Red Bull Arena Leipzig

Kamp: RB Leipzig – Napoli
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 4,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Napoli tabte 1-3 hjemme til RB Leipzig i det første opgør. Nu skal de så forsøge at vende det helt håbløse resultat til noget brugbart, når returopgøret skal spilles på Red Bull Arena Leipzig. Det bliver langt fra nogen nem opgave. De har dog en stjernespækket offensiv, som kan skyde de fleste defensiver i stykker. Derfor kunne det også godt ende med en udesejr i aftenens opgør. Særligt hvis napolitanerne kommer i deres stærkeste startopstilling.

Hævnen er sød

Efter at have tabt 1-3 hjemme på Stadio San Paolo, så er det en Napoli-trup som rigtig gerne vil have hævn over Yussuf Poulsen og RB Leipzig. De skal vinde med tre mål eller mere for at gå videre til den næste runde af Europa League, men selv en sejr ville være kærkommen for dem. Det ville betyde, at de får tanket noget selvtillid oven på sidste uges blamage. Den får de helt sikkert også brug for, hvis de vil vinde Serie A for første gang siden 1990. Den gang havde de Diego Maradona på holdkortet, så det er efterhånden ved at være på tide, at de får vippet Juventus af pinden i den hjemlige liga.

Når man kigger på Napolis trup, så burde det da også være muligt at vinde aftenens opgør. Særligt deres offensiv er fyldt med store stjerner. Den belgiske bomber Dries Mertens har scoret 18 mål i 33 kampe, så han kan sagtens score et par stykker mod RB Leipzig. Han er dog ikke den eneste målfarlige mand, som de har på holdkortet. Både spanske José Callejón, italienske Lorenzo Insigne og slovakiske Marek Hamšík har også været på måltavlen en del gange i denne sæson, så der bliver nok at se til for det tyske forsvar.

Vi har på fornemmelsen, at selvom RB Leipzig er bookmakernes favorit til at vinde dette opgør, så kommer det ikke til at ske. Sandsynligheden er i vores optik rent faktisk større for, at Napoli trækker sig sejrrigt ud af denne duel. Det er der endda rigtig god værdi i at spille på.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 4,50.

Følg spilforslaget hos bwin