Dagens bwin fidus: Cristiano Ronaldo skyder Leganés i sænk

Kamp: Leganés– Real Madrid 
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er en enkelt La Liga-kamp på programmet i aften. Den skal spilles på Estadio Municipal de Butarque mellem Leganés og Real Madrid. Hjemmeholdet har tabt deres seneste tre opgør i træk. De er derfor ved at være rigtig pressede. Udeholdet har vundet fire ud af deres sidste fem kampe. De ligger dog stadigvæk langt bagefter Barcelona på førstepladsen og Atlético Madrid på andenpladsen i ligaen. Derfor har Zinedine Zidane og hans spillere stadig brug for at vinde så mange af de resterende opgør som overhovedet muligt.

Kongeklub i krise

Selvom de både vandt den spanske Supercup samt VM for klubhold, så har det ikke været nogen god sæson for kongeklubben Real Madrid. De vandt godt nok 3-1 over Paris Saint Germain i den første af to Champions League knockout-kampe, men i ligaen ligger de 17 point bagved ærkerivalerne Barcelona og 10 point efter bysbørnene Atlético Madrid. Derfor kan de heller ikke bruge andet end tre point i aftenens opgør. I pokalturneringen er de også færdige, da de tabte sammenlagt over to kampe til netop aftenens modstander Leganés. Derfor vil de helt sikkert være hævnlystne, når de besøger Estadio Municipal de Butarque i aften.

I deres sidste fem kampe er det som skrevet før blevet til fire sejre samt en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 25-9. De startede stimen med at søndersmadre stakkels Deportivo La Coruña med 7-1 på hjemmebane for derefter at tæske Valencia med 1-4 på udebane. Herefter blev det til 2-2 med Levante på udebane. I deres sidste to opgør har de slået henholdsvis Real Sociedad med 5-2 på hjemmebane og Real Betis på udebane med 3-5. De scorer altså rigtig mange mål på nuværende tidspunkt. Særligt Cristiano Ronaldo har fundet vej til netmaskerne. Han har nemlig scoret ti gange i sine sidste seks kampe for klubben. Han står i øvrigt også noteret for to assists i samme periode. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder er altså fyr og flamme lige nu.

Hvis kongeklubben med Cristiano Ronaldo i spidsen spiller op til deres bedste, så kommer Leganés ikke til at få et ben til jorden i aftenens opgør. Hvis det er tilfældet, så fører Zinedine Zidane og co. også, når dommeren fløjter til pause. Det tror vi på, kommer til at ske.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin