Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Horsens henter en sejr mod hestene

Kamp: AC Horsens – Randers
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AC Horsens og Randers krydser klinger på CASA Arena i aften. Hjemmeholdet ligger noget overraskende i den sjove ende af tabellen og kæmper om top seks. Udeholdet har derimod haft en fuldstændig forfærdelig sæson og ligger isoleret på sidstepladsen i Alka Superligaen. Begge mandskaber vil altså gøre alt for at tage de tre point, men når man kigger på deres formkurver samt indbyrdes opgør, så ligner det, at hjemmeholdet trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

Hjemmeholdet Horsens

Bo Henriksens tropper henter langt størstedelen af deres point på eget græs. De har rent faktisk kun tabt en enkelt hjemmekamp i denne sæson, og det var forårspremieren mod førerholdet FC Midtjylland. Derudover er det blevet til fire sejre og fem uafgjorte med en samlet målscore på 14-9. De har altså hentet 17 ud af deres 30 point på CASA Arena. Det sidste stykke tid er gassen dog gået lidt af ballonen, da de kun har vundet en enkelt ud af deres sidste fem kampe på eget græs. Det var den 8. december, hvor de slog SønderjyskE med 2-1, selvom de var bagud i pausen. Oliver Drost og Jonas Thorsen fik dog vendt kampen på hovedet i anden halvleg med en scoring hver. Bo Henriksen og co. vil derfor være opsatte på at give deres fans en god oplevelse, og det burde også være muligt mod Alka Superligens bundprop.

Randers er ringe

Det er ligemeget, om de kronjyske heste spiller ude eller hjemme i denne sæson. De taber nemlig meget mere, end de vinder, og det ligner for alvor en nedrykning til landets næstbedste række. Ricardo Moniz blev fyret i vinterpausen, og de har endnu ikke formået at finde en ny cheftræner, så den midlertidige manager Rasmus Berthelsen står stadig i spidsen for den kriseramte klub. I sine to kampe på trænerbænken har han fået sat et enkelt point ind på kontoen. Det blev til en ordentlig lussing i Telia Parken mod de danske mestre FC København, da Randers måtte rejse hjem med et 5-1-nederlag i baggagen. De fik stoppet blødningen en smule, da de spillede 0-0 i søndags med Hobro på hjemmebane. Mange bække små gør dog ingen stor å, selvom det danske ordsprog proklamerer det. Der er nemlig kun en vej væk fra Superligaens sidsteplads, og det er ved at vinde fodboldkampe.

Det bliver dog næppe på CASA Arena, hvor de kronjyske heste har det notorisk svært. De har rent faktisk tabt deres sidste fire kampe i streg på Horsens’ hjemmebane. Det tror vi også, at de gør i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin