Dagens bwin fidus: Málaga lider endnu et nederlag til Leganés

Kamp: Leganés – Málaga
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med brug for point der mødes på Estadio Municipal de Butarque i aften. Hjemmeholdet er dog en del bedre kørende end udeholdet, da de har vundet fem ud af deres 12 kampe på eget græs i denne sæson, mens tre er endt uafgjort og fire er blevet tabt med en samlet målscore på 11-12. Udeholdet har derimod kun skrabet fire point sammen på fremmed græs i denne sæson, da de har vundet én, spillet en enkelt uafgjort og tabt 11 kampe med en samlet målscore på 6-22.

Leganés leder med lys og lygte efter en sejr

Selvom Leganés efterhånden har samlet nok point sammen til at undgå nedrykning, så er det ved at være længe siden, at de har vundet en fodboldkamp. Det var nemlig den 28. januar, hvor de slog Espanyol med 3-2 på hjemmebane. Siden da har de kun formået at hente to point, da det er blevet til uafgjorte opgør med henholdsvis Getafe på udebane (0-0) og Las Palmas på hjemmebane (0-0). Det er altså ved at være på høje tid, at de igen smager sejrens sødme. Det kunne godt blive i aften mod miserable Málaga der ligger allersidst i La Liga og har kæmpestore problemer med at score mål.

Miserable Málaga

Selvom Leganés er skidt kørende for tiden, så er det ingenting i forhold til deres modstander Málaga. De har nemlig ikke formået at sætte tre point ind på kontoen siden den 10. december, hvor de besejrede Real Sociedad med 0-2 på udebane. Derudover har de scoret færrest mål af samtlige mandskaber i ligaen. Der er altså masser af advarselslamper, som blinker for Clarence Seedorf. Det virker totalt uundgåeligt, at de ikke rykker ned i Segunda Division med et brag. Det ville faktisk være et mindre mirakel, hvis de formår at sætte en sejrsstime sammen på nuværende tidspunkt. Udover at være ligaens ringeste udehold, så er de faktisk også det dårligste hjemmehold, så der er virkelig ikke mange ting at glæde sig over, hvis man er Málaga-fan. Vi tror, at deres dårlige stime forsætter i aften på udebane, og at de taber endnu et opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at Leganés vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin