Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Brendan Rodgers holder gang i stimen

Kamp: Celtic – AEK
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Celtic fejede al modstand i banen sidste sæson, hvor de både vandt den skotse liga og pokalturnering. Derudover sluttede de på tredjepladsen i deres stærke Champions League-gruppe, hvilket betød, at de kom til 1/32-finalen i Europa League. Nu skal de så forsøge at kvalificere sig til CL igen, men det kommer til at kræve en samlet sejr over græske AEK, hvis de gerne vil være med i det fine selskab. Det burde være en overkommelig opgave, når man tænker på, at Brendan Rodgers har flere penge og et bedre mandskab til rådighed end Marinos Ouzounidis.

Skotske mestre sprængfyldt med selvtillid

De skotske mestre er inde i en rigtig god stime. Det er således ikke blevet til nederlag siden slutningen af juni måned, hvor de tabte med 1-0 på udebane til Bohemians 1905 i en testkamp. Siden da er det blevet til syv sejre og et enkelt uafgjort opgør med en samlet målscore på 24-3. Udover at score mål på samlebånd så har de altså også en super stabil defensiv. Det må siges at være en ganske god kombination, som de kan komme rigtig langt med.

Der har da heller ikke været de store problemer med at komme til tredje kvalifikationsrunde i Champions League, da de har besejret henholdsvis Alashkert med 6-0 samlet og Rosenborg med 3-1. Deres titelforsvar startede i lørdags, hvor de fik den bedst tænkelige start med en 3-1-sejr over Livingston på hjemmebane. Allerede fem minutter inde i anden halvleg havde de scoret tre gange, og så var kampen sådan set afgjort, hvilket betød, at Brendan Rodgers kunne spare et par stjerner, mens hans spillere kunne spare lidt kræfter.

Vi har svært ved at se grækerne vinde i Glasgow. Værterne er sprængfyldt med selvtillid, har et bedre hold på papiret, og de er vant til at spille Champions League i nærmest hver sæson. Gæsterne hører derimod normalt til i Europa League, og det kunne sagtens blive tilfældet igen i år. Vi tror på skotsk avancement, og så skal de også vinde på eget græs.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin