Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: De røde djævle taber til den gamle dame

Kamp: Manchester United – Juventus
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

José Mourinho var millimeter fra at snuppe sejren på sin gamle hjemmebane Stamford Bridge i lørdags. Han måtte dog nøjes med 2-2 da Ross Barkley fik udlignet i sidste sekund. Nu skal The Special One og Manchester United så spille mod Juventus hjemme på Old Trafford i Champions League-gruppespillet, og vi tror, at det bliver meget svært for dem at tage tre point. VI hælder faktisk mere til, at de overhovedet ikke får point ud af deres anstregelser. Den gamle dame har nemlig taget 31 ud af 33 point i alle turneringer indtil videre.

De røde djævle mod den gamle dame

De røde djævle har bestemt ikke haft nogen særlig god måned. Rent faktisk har de blot snuppet en sejr ud af seks mulige, og det var mod bundproppen Newcastle United i et opgør, hvor de ellers var bagud med 0-2 i pausen. Scoringer fra henholdvis Juan Mata, Anthony Martial og Alexis Sánchez i anden halvleg fik dog sørget for tre yderst tiltrængte point. Derudover har de spillet uafgjort med både Wolves, Valencia og Chelsea, mens de har tabt til Derby og West Ham. Der er altså god grund til bekymring i den røde del af Manchester.José Mourinho er da også en yderst presset mand i et rigtig varmt trænersæde.

Juve er en hel del bedre kørende. Indtil i lørdags havde de således fået maksimumpoint i deres første ti kampe, mens de måtte nøjes med 1-1 mod Genoa på eget græs. Hovedårsagen til dette var dog, at der blev sparet en hel del stjerner. Både Giorgio Chiellini, Douglas Costa og Paulo Dybala startede nemlig på bænken. Selvom de to sidstnævnte blev skiftet ind, så burde der stadig være masser af kræfter til at præstere optimalt på Drømmenes Teater. Når man tænker på de to mandskabers vidt forskellige formkurver plus den manglede selvtillid hos værterne, så føler vi os forholdsvis sikre på, at gæsterne tager de tre point med hjem til Torino. Et godt bud på en matchvinder kunne være Cristiano Ronaldo. Han spiller således på sin gamle hjemmebane og kender klubben ud og ind.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin