Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: AEK Athen må se sig slået for fjerde gang på stribe

Kamp: AEK Athen – Ajax
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AEK Athen er placeret på sidstepladsen i Champions League gruppe E. De endnu har således endnu ikke formået at få et eneste point ud af deres anstregelser. Det går straks bedre for Ajax, som har vundet to og spillet lige så mange uafgjorte. Grækerne har altså absolut intet at spille for, mens hollænderne kan sikre sig videre avancement med en sejr. Danskerklubben burde efter vores bedste overbevisning trække det længste strå og drage hjem fra den græske hovedstad med alle tre point.

AEK taber for fjerde gang på stribe

Værterne har det bestemt ikke nemt for tiden. Udover at være noteret for nul point i gruppespillet, så har de endda også tabt deres seneste tre kampe i træk. Først fik de bank af Bayern München på Allianz Arena. Derefter måtte de se sig slået på eget græs af upåagtede Atromitos, inden det blev til endnu et nederlag på fremmed græs mod Panetolikos. Krisen begynder altså at kradse for hovedstadsklubben, som er helt nede på en skuffende syvendeplads i den græske liga, og der er intet mindre end tolv point op til PAOK i toppen af tabellen.

Gæsterne er derimod inde i en fuldstændig fantastisk stime. Sidst de ikke fik point ud af deres anstregelser var den 23. september, hvor de tabte med hele 3-0 til PSV på Philips Stadion. Siden da er det blevet til ti sejre og to pointdelinger med en samlet målscore på 39-3. Der er altså ikke den store tvivl om, at danskerklubben er totalt fyldt med selvtillid og tro på tingene. Selvom der er fem point op til Eindhoven i Æresdivisionen og to point op til Bayern i CL-gruppen, så står de med rigtig gode kort på hånden for at vinde det hollandske mesterskab for første gang siden 2013 og spille sig videre til knockout-kampene i verdens fornemmeste turnering for klubhold for første gang siden 2006.

Lasse Schöne og Kasper Dolberg burde starte inde, mens Rasmus Nissen Kristensen nok må tage til takke med en plads på bænken. Holdet fra den hollandske hovestadig tager i vores optik en stensikker sejr på enten 0-2 eller 0-3. Også selvom de må undvære to profiler i Hakim Ziyech og Nicolas Tagliafico.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin