Logoet for Sky Bet League 1

Dagens bwin fidus: Portsmouth holder liv i sejrsstimen

Kamp: Portsmouth – Shrewsbury Town
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Portsmouth buldrer bare derud, da de ligger på en delt førsteplads i den engelske Sky Bet League One. I tirsdags vandt de så med hele 4-0 i Checkatrade Trophy over Gillingham, så der skal noget helt specielt til for at slå dem på nuværende tidspunkt. Det tror vi overhovedet ikke, at Shrewsbury Town er i stand til at levere. De har nemlig endnu ikke vundet en eneste ligakamp, selvom de har spillet seks styk. Derudover så har de både problemer med at holde buret rent samt at få netmaskerne til at blafre i den anden ende.

Tre i træk for Portsmouth

Værterne var totalt overlegne i tirsdags, da de bankede Gillingham sønder og sammen hjemme på Fratton Park i pokalturneringen. Selvom de kom lidt langsomt i gang, så sørgede Matt Clarke og Ben Close med deres scoringer kort før pausen for en 2-0-føring ved halvleg. Deres dominans fortsatte ti minutter inde i anden halvleg, hvor Brett Pitman gjorde det til 3-0. Ti minutter før tid var det så David Wheeler der lukkede og slukkede til slutresultat 4-0. Det var deres tredje clean sheet i streg og deres anden storsejr på bare tre dage, da de slog Plymouth med 3-0 den 1. september. Truppen har altså en masse selvtillid og tro på tingene for tiden.

Gæsterne har derimod ikke haft særlig meget at smile over i denne sæson. De startede med at tabe til Bradford City på hjemmebane med 0-1. Derefter måtte de så se sig slået med 2-1 af Charlton på udebane. Mod Burton i Carabao Cuppen blev det til endnu et nederlag – denne gang med 1-2 på fremmed græs. Deres første to point kom mod Blackpool og Doncaster – begge opgør endte målløst. Luton formåede de heller ikke at få point imod, da de måtte tage hjem med et 3-2-nederlag i bagagen. I lørdags fik de et enkelt point ud af deres anstregelser, da det lykkedes dem at spille 1-1 med Bristol Rovers hjemme på Greenhous Meadow.

Når man tænker på de to mandskabers vidt forskellige formkurver, så lugter det her langt væk af tre point til Portsmouth.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin