FC Helsingør mod Silkeborg i Superligaen

Dagens bwin fidus: Helsingør-nedturen fortsætter mod Thisted

Kamp: FC Helsingør – Thisted FC
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 5,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Nummer seks og nummer tre fra den danske NordicBet Liga støder sammen i dag klokken 13:45, når FC Helsingør byder Thisted FC op til dans. Hos bookmakeren bwin er hjemmeholdet blevet gjort til store forhåndsfavoritter, men den oddssætning er vi overhovedet ikke enige i. Udeholdet er nemlig i fin form, da de har vundet fire ud af deres sidste seks kampe, mens de resterende to opgør er endt uafgjort. Særligt deres finske bomber Sakari Tukiainen er fyr og flamme i denne sæson med ni scoringer i seks kampe.

Sakari skyder Thisted til tops

Værterne er i en fuldstændig forfærdelig forfatning. I onsdags røg de ud af Sydbank Pokalen til Næstved efter en straffesparkskonkurrence, hvilket må siges at være langt fra godkendt for Superliga-nedrykkerne. Derudover har sæsonstarten i 1. Division heller ikke været særlig god. Det er således blevet til to sejre, tre uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 7-6, hvilket er nok til en delt sjetteplads i tabellen. Derudover så har deres træner igennem det sidste lange stykke tid, Christian Lønstrup, valgt at forlade klubben og søge mod nye græsgange. Langt fra optimalt må man sige.

Gæsterne er derimod startet ganske godt ud. Udover at have sønderbanket Birkelse med 10-0 i pokalturneringen, så har de nemlig også haft en ganske fornuftig pointhøst i ligaen. Tre sejre, tre uafgjorte og blot et enkelt nederlag med en samlet målscore på 10-6 er det blevet til. De ligger lige pt. på en delt andenplads.

En af hovedårsagerne til, at det går så godt er deres angriber Sakari Tukiainen. Han noterede sig for et hattrick på 24 minutter i den førnævnte pokalkamp, mens han også er den nuværende topscorer i NordicBet Ligaen med sine seks fuldtræffere. Det ville overhovedet ikke komme bag på os, hvis finnen bomber videre mod Superliga-nedrykkerne og sørger for en sejr samt tre point til Thisted. Han har således noteret sig for seks ligamål i sine sidste fire kampe for klubben. Hold øje med ham da han sagtens kunne blive udslagsgivende og kampafgørende.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 5,25.

Følg spilforslaget hos bwin