Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Færøerne gør kort proces hjemme mod Malta

Kamp: Færøerne – Malta
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to rigtig små øer, som der støder sammen i liga D af UEFA Nations League på Tórsvøllur i Tórshavn klokken 20:45. Færøerne tager således imod Malta, og selvom der bor cirka ti gange så mange mennesker på det lille ørige i Middelhavet, så tror vi mere på en sejr til Lars Olsens tropper. Værterne har nemlig blot tabt en enkelt ud af deres sidste fem landskampe, mens gæsterne derimod ikke har prøvet at smage sejrens sødme i mere end 15 måneder.

Færøerne har gjort fin figur

Færingene har imponeret mangt og mange det sidste års tid, hvor de blot har tabt et enkelt opgør. Det var mod Ungarn på udebane, hvor de måtte rejse hjem med et 1-0-nederlag i bagagen. Derudover er det dog blevet til flotte sejre over Andorra (1-0 på hjemmebane) og Liechtenstein (3-0 på hjemmebane). De har også spillet uafgjort med Letland to gange (0-0 og 1-1 på eget græs). Det er altså blevet til fem scoringer, mens der kun er lukket to ind i den anden ende. Rigtig flot når man tænker på, at der kun bor lidt over 50.000 mennesker på det lille ørige i Atlanterhavet.

Selvom der bor næsten en halv million mennesker på Malta, så er deres landshold ikke specielt sejrsvant. Rent faktisk har de ikke formået at snuppe en sejr siden den 6. juni sidste år, hvor det lykkedes dem at slå Ukraine med 0-1 på fremmed græs i en venskabskampe. Siden da har der dog absolut intet være at smile over, da de har tabt otte kampe og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 23- 2.

Vi kan overhovedet ikke se, at malteserne skulle have en chance for at snuppe sejren i den færøske hovedstad. Umiddelbart ligner det en stor overraskelse, hvis de bare formår at spille uafgjort. De kan nemlig hverken få netmaskerne til at blafre eller holde buret rent. Det her opgør lugter langt væk af en en smal sejr til Færøernes danske landstræner Lars Olsen samt den tidligere AaB’er Gilli Rólantsson Sørensen og resten af færingene.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin