Officielt logo for den engelske Checktrade EFL Trophy

Dagens bwin fidus: Portsmouth F.C. prygler Gillingham F.C.

Kamp: Portsmouth F.C. – Gillingham F.C.
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag skal der spilles en masse gruppespilskampe i den engelske Checkatrade Trophy, som er en af de lavere rangerede pokalturneringer. Et af de opgør er mellem de to Sky Bet League One-klubber Portsmouth F.C. og Gillingham F.C. Værterne er i forrygende form med fem sejre og en enkelt uafgjort samt en samlet målscore på 12-3. Det er nok til en delt førsteplads i tabellen. Gæsterne er derimod mere svingende med to sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag med en samlet målscore på 9-10. Derfor tror vi også mest af alt på en hjemmesejr.

Vidt forskellige formkurver

Hjemmeholdet startede sæsonen ud med at slå Luton Town F.C. med 1-0 på hjemmebane. Derefter tog de en tur til Blackpool F.C., hvor de vandt med 1-2. Mod Oxford United FC var der aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde, da de scorede fire gange og snuppede en stensikker 4-1-sejr. På Memorial Stadium gjorde de det til fire på stribe, da Bristol Rovers F.C. blev slået med 1-2. Deres eneste pointtab kom mod Doncaster Rovers F.C. på fremmed græs, da de måtte nøjes med 0-0. De kom dog lynhurtigt tilbage på sejrssporet, da bundproppen fra Plymouth Argyle F.C. blev banket sønder og sammen med 3-0 i lørdags. Nu skal de så forsøge at holde liv i den solide stime.

Udeholdet er derimod i en skidt forfatning. Deres sæson startede ellers godt med sejre over henholdsvis Accrington Stanley F.C. på udebane (0-2) og Burton Albion FC på hjemmebane (3-1). Siden da har der dog ikke være særlig meget at smile over. Først røg de ud af Carabao Cuppen efter en straffesparkskonkurrence til Millwall F.C. Derefter tabte de på udebane til Walsall F.C. med 2-1. Så blev de kørt rundt i manegen på hjemmebane af Sunderland AFC, som slog dem med 1-4. Mod Coventry City F.C. på eget græs fik de skrabet et enkelt point sammen, da opgøret endte 1-1. De kom dog hurtigt ned på jorden igen, da det blev til et 2-1-nederlag mod Barnsley F.C. på fremmed græs. Vi tror, at de taber igen-igen mod et toptændt Portsmouth-mandskab.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin