Hjemmebane for Almeria

Dagens bwin fidus: Málaga snupper deres tredje sejr i streg

Kamp: UD Almeria – Málaga CF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter nedrykningen fra La Liga til Segunda División så har Málaga CF fået en fin start på tilværelsen i landets næstbedste række. De har således snuppet to sejre i lige så mange forsøg. Rent faktisk er alle deres mål blevet scoret i de sidste ti minutter af kampene. Der er altså ikke den store tvivl om, at de er rigtig gode til at kende deres besøgelsestid. Det samme kan man ikke sige om UD Almeria. De har således ikke vundet endnu. Det er rent faktisk heller ikke blevet til et clean sheet endnu.

Apatiske Almeria

Málaga havde en fuldstændig miserabel sidste sæson, hvor de sluttede på sidstepladsen i den bedste spanske række med blot tyve point. Her blev det til sølle fem sejre, lige så mange uafgjorte og hele 28 nederlag med en samlet målscore på 24-61. Derfor måtte tage den tunge tur ned i Segunda División. Det kunne dog sagtens gå hen og blive et kort ophold, som de har dernede. Det er nemlig en kæmpe by med stolte traditioner, og de skal simpelthen ikke ligge og rode rundt i den næstbedste række. Derfor er det da også forventet, at de ligger nummer ét i tabellen med maksimumpoint. Deres sejrsstime skal udbygges på Estadio de los Juegos Mediterráneos, hvis de vil beholde førstepladsen, og det tror vi på, at de gør.

Almeria er nemlig rimelig skidt kørende, da de tabte deres sæsonåbner med 1-0 til Cádiz på udebane. Derefter tog de så imod Tenerife på eget græs, men heller ikke her ikke kunne de snuppe en sejr og tage tre point. Selvom de kom foran, så fik gæsterne udlignet i slutningen af opgøret og så måtte de nøjes med uafgjort og et enkelt point. Vi har meget svært ved at se dem slå La Liga-nedrykkerne i aften. Rent faktisk tror vi slet ikke, at de får point ud af deres anstregelser.

Efter vores bedste overbevisning så lugter det her langt væk af en udesejr. Særligt fordi de er gode til at score i opgørets sidste ti minutter, hvor alle deres tre mål indtil videre er faldet. Vi tror på mere af samme skuffe.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin