Dagens bwin fidus: Kjellerup ryger ud af Sydbank Pokalen

Kamp: Kjellerup – Middelfart
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er et opgør mellem to klubber fra 2. Division i Sydbank Pokalen, når Kjellerup tager imod Middelfart hjemme på Bjergets Idrætsanlæg. Det går dog en hel del bedre for udeholdet end hjemmeholdet på nuværende tidspunkt. Værterne har således kun formået at skrabe sølle to point sammen i deres første seks ligakampe, mens gæsterne allerede har fået hentet hele ti af slagsen. Derfor synes vi da også, at denne pokalkamp lugter langt væk af en sejr til fynboerne. Også selvom de skal spille på fremmed græs.

Kjellerup er skidt kørende

Det har så sandelig ikke været en særlig god sæsonstart for Kjellerup. I deres første ligakamp måtte de se sig slået med hele 3-0 af Tarup-Paarup på udebane. Derefter gik turen så til Odder, og denne gang måtte de så rejse hjem med et 3-1-nederlag i bagagen. Deres første point og clean sheet kom i den efterfølgende kamp, da de spillede 0-0 på eget græs mod Dalum IF. Glæden var dog rimelig kortvarig, da de tabte med 1-2 på hjemmebane til Brabrand fire dage senere. Mod Sydvest på udebane fik ikke et ben til jorden, da de blev slagtet med 4-1. De fik sæsonens andet point i søndags, hvor det lykkedes dem at spille 1-1 med Ringkjøbing på Bjergets Idrætsanlæg. Vi har dog ikke den store tro på, at de kan få noget som helst ud af dette opgør.

Middelfart er nemlig ganske godt kørende med tre sejre i deres sidste fire kampe. Først tog de til Avarta og vandt med 0-1. Herefter var det så Marienlyst som måtte se sig slået med 1-2 på deres egen bane. I lørdags bankede de Brønshøj med 3-1 på Fyn, så der er masser af selvtillid og tro på tingene hos fynboerne på nuværende tidspunkt. Umiddelbart har vi meget svært ved at se dem tabe den 1/32-finale i Sydbank Pokalen. Særligt fordi de slog netop denne modstander stort tidligere på året. Det opgør endte rent faktisk med intet mindre end ti scoringer, da Middelfart lavede syv styk, og Kjellerup fik netmaskerne til at blafre tre gange.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin