Logoet for Sky Bet League 1

Dagens bwin fidus: Sunderland snupper syvende sejr på stribe

Kamp: Port Vale – Sunderland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Med ni FA Cup-opgør på programmet i dag var der så sandelig nok at vælge imellem, og vi har fundet frem til en kamp, som sagtens kunne ende med en udesejr. Sunderland tager nemlig en tur til Stoke-on-Trent for at møde Port Vale. Når man tænker på, at The Black Cats har vundet seks opgør på stribe, så forstår man pludselig godt, hvorfor de er så store forhåndsfavoritter. Hjemmeholdet hører således hjemme i Sky Bet League Two, hvilket er en division lavere end udeholdet.

Sunderland sparer ikke spillere

Værterne ligger og roder rundt i midten af den fjerdebedste engelske række med 22 point efter 17 kampe. De er kommet i hus via seks sejre, fire uafgjorte og syv nederlag med en samlet målscore på 17-21. Selvom de er ubesejrede i deres seneste fire opgør, så har det ikke rigtig flyttet det store. To af dem er således endt uafgjort. Der er hele 14 point op til Lincoln på førstepladsen, så de skal til at tage sig sammen, hvis det ikke skal blive endnu en ordinær sæson.

Gæsterne ligner et mandskab som har fundet deres niveau efter to nedrykninger i træk. Først måtte de tage den tunge tur ned fra Premier League til Sky Bet Championship og sæsonen efter stod den så på Sky Bet League One-fodbold. Her er det blevet til 35 point via ti sejre, fem pointdelinger og blot et enkelt nederlag med en samlet målscore på 32-13. Det er nok til en andenplads, da Portsmouth har hentet tre point mere end dem. Josh Maja er deres mest målfarlige spiller, da han har noteret sig for ni fuldtræffere i ligaen, og han kunne godt ligne en matchvinder i aften. Den unge angriber har i hvert fald været kold og kynisk foran kassen hele sæsonen, så det ville ikke undre, hvis han fortsatte de fornemme takter mod Port Vale.

Sunderland kommer ikke til at spare spillere, da FA Cuppen bliver prioriteret meget højt af både træneren og bestyrelsen. De burde have kvalitet og talent nok  i truppen til at snuppe sejren og avancere til næste runde.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin