Dagens bwin fidus: Millwall lider endnu et udebanenederlag

Kamp: Norwich – Millwall
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Norwich og den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki har været i forrygende form det sidste lange stykke tid, hvor det er blevet til ni sejre ud af tolv mulige med en samlet målscore på 20-10. Særligt hjemme på Carrow Road gør de det godt, da det er lykkedes dem at vinde seks ud af deres første ni opgør på eget græs. Millwall er til gengæld rimelig kriseramt, da det er blevet til intet mindre end syv nederlag i deres seneste 12 kampe. Derudover har de ikke vundet et eneste opgør på fremmed græs hele sæsonen.

Kanariefuglene flyver højt for tiden

Værterne er placeret på en delt førsteplads i EFL Championship med 30 point, hvilket er samme antal som Leeds United. Som om det ikke var imponerende nok, så har de vundet deres sidste fire kampe på stribe over henholdsvis Nottingham, Aston Villa, Brentford og Sheffield Wednesday. Der er altså god grund til optimisme hos The Canaries og ikke mindst hos deres finske forward. Teemu Pukki har allerede noteret sig for syv fuldtræffere siden sit sommerskifte fra Vestegnen. Han ligner et rigtig godt bud på en matchvinder i dag.

Gæsterne har derimod ikke særlig meget at smile over tiden. Selvom de har vundet tre af deres seneste fem opgør, så er de stadig placeret tæt på nedrykningsstregen. Det hænger selvfølgelig sammen med, de blot har formået at skrabe sølle to point sammen på udebane. Man må sige, at det er yderst skuffende. For at finde deres sidste udesejr skal vi helt tilbage til april måned, så der er ikke meget som tyder på, at de skulle kunne rejse hjem fra Carrow Road med tre point. Rent faktisk tvivler på at de overhovedet får point ud af deres anstregelser.

Norwich skal simpelthen snuppe en sejr i dag, hvis de vil forblive et tophold, og når man tænker på, at de har brandvarme Teemu Pukki på toppen, så burde det bestemt også være muligt. Efter vores bedste overbevisning ender det her med tre point til The Canaries.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin