FC Helsingør mod Silkeborg i Superligaen

Dagens bwin fidus: Nedturen fortsætter for FC Helsingør

Kamp: FC Helsingør – Viborg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør har indtil videre haft en forfærdelig halvsæson i NordicBet Ligaen. De er således placeret på en sidsteplads med blot 16 point. Nu får de så besøg af topholdet fra domkirkebyen Viborg. De grønblusede har gjort det rigtig godt i deres første 16 kampe. Her har de nemlig formået at hente intet mindre end 29 point. Det er flest af alle holdene i Danmarks næstbedste række. Hvis det lykkedes dem at besejre bundproppen i aften, så vil der være et hul på hele fem point ned til nærmeste forfølger.

Steffen Højer snupper sejren

Værterne er så sandelig inde i en kæmpe krise. Det er således blot blevet til en enkelt sejr i de sidste elleve forsøg. Derudover har de tabt fem og spillet fem uafgjort, så der ledes med lys og lygte efter en succesoplevelse hos Superliga-nedrykkerne. Et af deres største problemer er at score mål, hvilket tydeligt ses ved, at deres topscorer er midtstopperen Pascal Gregor med tre fuldstæffere. Midtbanemanden Anders Holt har også garnet tre gange, men vi har svært ved at se nogle af dem komme på tavlen i aften.

Gæsterne er pisket til sejr efter at have tabt til både FC Roskilde på udebane og Lyngby på hjemmebane de sidste par uger, og det er cheftræner Steffen Højer da også udemærket klar over. Efter nederlaget til De Kongeblå udtalte han nemlig dette til klubbens hjemmeside:

– “Vi ligger nummer ét. Vi har tabt én hjemmekamp. Nu handler det om, at vi må kigge godt og grundigt på den her kamp og få talt om, hvad der skal til i de tre kampe, der mangler, for at vi kan hive nogle point.”

Viborgenserne burde være toptændte til dette opgør, og vi har meget svært ved at se dem ikke få netmaskerne til at blafre. Derimod tvivler vi på, at FC Helsingør kan få bolden forbi Ingvar Jónsson, hvilket betyder, at det burde ende med en smal sejr til oprykningsaspiranterne. 0-1 er vores bedste bud på et resultat.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,55.

Følg spilforslaget hos bwin