Dagens bwin fidus: Brighton slår den synkende Southampton-skude

Kamp: Brighton – Southampton
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brighton & Hove Albion har gjort deres hjemmebane Amex Stadium til et fort. Nu kommer Southampton så på besøg i EFL Cuppen. The Saints har været elendigt kørende på udebane, og det kunne sagtens fortsætte lidt endnu, da de nok vil fokusere mere på at få fixet deres dårlige sæsonstart i Premier League end pokalfodbold. Vi sætter vores til, at Chris Hughton kan fortsætte sin imponerende statistik på eget græs med en sejr over Mark Hughes, hvis mandskab sjældent snupper en sejr på fremmed græs.

Southampton er en synkende skude

The Seagulls har kun tabt en enkelt af deres sidste ni hjemmekampe, hvilket må siges at være dybt imponerende for et mandskab, som i sidste sæson rykkede op i Premier League for første gang. Den absolut største grund til, at de sluttede på en 15. plads med 40 point var deres stærke hjemmebane. Her hentede de således 29 point, da det blev til syv sejre, otte uafgjorte og blot fire nederlag med en samlet målscore på 24-25. Rent faktisk blev det til sejre mod både Arsenal og Manchester United, hvilket viser, hvor stærke de er foran deres egne fans. Vi kunne sagtens se deres solide stime fortsætter lidt endnu.

Southampton har nemlig overhovedet ikke imponeret på fremmed græs igennem længere tid. Sidste sæson fik de med nød og næppe afværget en nedrykning, men det var bestemt ikke på grund af deres udebaneform. Her blev det således kun til tre sejre, otte uafgjorte og otte nederlag med en samlet målscore på 17-30. I denne sæson fortsætter de med at underpræstere. Efter 0-0 mod Burnley i åbningskampen så har de efterfølgende tabt med 2-1 til Everton og Leicester. Mark Hughes har altså ikke fået vendt den synkende skude endnu, og vi tror, at han nedprioriterer pokalturneringen, da ligaen burde have førsteprioritet på nuværende tidspunkt.

Brighton er ekstremt stærke på hjemmebane, mens The Saints er decideret dårlige på udebane. Derudover så tvivler vi på, at gæsterne kommer med deres stærkeste start 11. Det kunne værterne dog godt finde på, så vi satser på, at de snupper sejren i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin