Officielt logo for den australske A-League

Dagens bwin fidus: Central Coast Mariners taber på ny

Kamp: Central Coast Mariners – Perth Glory
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top i den australske A-League, når Central Coast Mariners tager imod Perth Glory. Hjemmeholdet ligger sidst og har endnu ikke smagt sejrens sødme i denne sæson. Udeholdet er placeret på førstepladsen og har kun tabt en enkelt gang i deres første ni opgør. Den tidligere AGF-lejesvend Christopher Ikonomidis har allerede fået netmaskerne til at blafre seks gange indtil videre, og vi ville overhovedet ikke blive overraskede, hvis han laver sæsonmål nummer syv i dag.

Ingen slinger i valsen for Perth Glory

Værterne er i kæmpe krise, og det ser ikke ud til, at de kan finde ud af den. Intet mindre end syv gange på stribe har de tabt, og der er blevet lukket minimum to mål ind i alle disse nederlag. Rent faktisk skal vi helt tilbage til den 23. februar for at finde deres seneste sejr. Her sørgede en enlig scoring fra Daniel Da Silva i overtiden af første halvleg for en 1-0-sejr over Wellington Phoenix. Siden da er det blevet til to pointdelinger og fjorten nederlag med en samlet målscore på 13-43.

Gæsterne tabte godt nok med 1-2 til Sydney FC den 21. december, men derudover så kører det på skinner for dem. Særligt på fremmed græs bliver der hentet mange point, da det er blevet til fem sejre ud af syv mulige, mens de resterende to endte uafgjort. Christopher Ikonomidis scorer mål på samlebånd og har gjort det længe. Det var selvfølgelig også ham, der kom på tavlen forrige fredag i 1-2-nederlaget. Vi kunne sagtens se ham fortsætte de fornemme takter og score endnu en gang mod Central Coast Mariners.

Selvom Perth Glory ikke har vundet på Central Coast Stadium siden den 9. november 2011, så tror vi simpelthen ikke på, at den statistik kommer til at betyde noget i dag. Særligt ikke når man kigger på tabellen og de to mandskabers vidt forskellige formkurver. Vi sætter vores lid til, at den tidligere AGF-lejesvend får netmaskerne til at blafre og sørger for en smal sejr til gæsterne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin