Dagens bwin fidus: Arsenal tager tre point for tolvte gang i træk

Kamp: Crystal Palace – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top, når Crystal Palace hjemme på Selhurst Park byder Arsenal op til dans. Værterne er nemlig placeret på en delt 14. plads med blot syv point, mens gæsterne er kravlet helt op på en delt tredjeplads efter intet mindre end syv Premier League-sejre i streg. Unai Emery har altså god grund til optimisme, og vi kunne sagtens se hans sejrsstime fortsætte et stykke tid endnu. Roy Hodgson virker nemlig rådvild, og den tidligere engelske landstræner kunne godt komme yderligere i problemer mod kanonerne.

Crystal Palace-krisen forværres

The Eagles har ikke haft en særlig god oktober måned. Først startede de med at tabe 2-1 til Eddie Howe og Bournemouth på Vitality Stadium, og det ikke meget bedre da oprykkerne fra Wolves besøgte Selhurst Park fem dage senere. Her sørgede en enlig scoring fra Matt Doherty nemlig for en 0-1-sejr til gæsterne. Efter en tiltrængt landskampspause skulle Roy Hodgson så forsøge at slå Everton på Goodison Park, men den mission lykkedes han overhovedet ikke med. To sene scoringer af henholdsvis Dominic Calvert-Lewin og Cenk Tosun sørgede således for tredje nederlag i træk.

The Gunners ruller bare derudaf. Udover at have vundet syv ligakampe på stribe har de nemlig også vundet deres tre Europa League-opgør. Derudover har de endda besejret Brentford i Carabao Cuppen, så det er svært at få øje på nogle svaghedstegn for tiden. Forsvaret er en smule usikkert, men det gør ikke så meget, når offensiven scorer mål på samlebånd. Både Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette er kolde og kyniske foran kassen, mens også Danny Welbeck ligner en mand med selvtilliden i orden. Sidstnævnte blev også matchvinder mod Sporting CP i torsdags, da han udnyttede en fejl fra Sebastian Coates til at score sejrsmålet med cirka et kvarter tilbage af kampen i Portugal.

Historisk set plejer Arsenal at gøre det godt på Selhurst Park. Her er det blevet til fire sejre ud af fem mulige siden 2013 med en samlet målscore på 9-7. Selvom det måske ikke bliver en storsejr, så burde de stadig tage tre point og vinde for tolvte gang i træk.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin