Dagens bwin fidus: Málaga vinder sjette hjemmekamp i streg

Kamp: Málaga – Numancia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Málaga rykkede i sidste sæson ned fra La Liga, men de ligner et mandskab, som godt kunne rykke direkte op igen. De ligger i hvert fald nummer ét i den næstbedste spanske række med 22 point efter ti kampe og en samlet målscore på 12-6. Særligt hjemme på La Rosaleda Stadium er de i virkelig fin form. Her er det således blevet til maksimumpoint efter fem opgør foran deres trofaste fans. Numancia ligger derimod og roder rundt i den kedelige ende af tabellen, og de har endnu ikke prøvet at vinde på fremmed græs.

Málaga vil tilbage i La Liga

Værterne har snuppet syv ud af ti mulige sejre, mens det er blevet til en enkelt pointdeling og to nederlag indtil videre. Selvom de tabte med 2-0 på udebane til Elche forrige fredag, så har vi stadig fuld tiltro til, at de kan komme tilbage på sejrssporet med det samme. Deres stadion er nemlig blevet lidt af en fæstning. Denne fine statistik startede, da de slog Alcorcón med 1-0. Derefter vandt de så med samme cifre over Tenerife. Córdoba fik ikke et ben til jorden på Rosaleda, hvor de blev kørt over med 3-0. Rayo Majadahonda blev slået med 1-0, mens det blev til en 2-1-sejr over Albacete. Vi forventer mere af samme skuffe i aften.

Gæsterne har således ikke formået at vinde en eneste udekamp siden den 9. juni, hvor de fik tre point mod Zaragoza. Siden den dag er det blevet til fire uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 7-12. Der er altså ikke særlig meget at glæde sig over, hvis man rejser rundt i Spanien med Numancia-mandskabet for tiden. Det ville bestemt ikke undre os, hvis de lider endnu et nederlag i aften og må tage hjem fra Málaga med bukkede hoveder.

Umiddelbart virker det bedste bud på en matchvinder til at være Gustavo Blanco Leschuk. Han lavede to kasser i sejren over Albacete, og det ville ikke undre os, hvis han får netmaskerne til at blafre igen i aften. Måske endda mere end én gang!

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin