Dagens bwin fidus: Sean Dyche snupper sejren i Grækenland

Kamp: Olympiakos – Burnley
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 5,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Græske Olympiakos havde ikke de store problemer med at ekspedere Luzern ud af Europa League-kvalifikation med en samlet 7-1-sejr. Nu skal de dog på en meget sværere opgave, når Burnley fra Premier League besøger Georgios Karaiskakis Stadium. The Clarets fik med nød og næppe slået İstanbul Başakşehir F.K. med 1-0 efter forlænget spilletid på hjemmebane. De er massive underdogs i dette opgør, men den anskuelse er vi ikke enige i. Sean Dyche har således fået rigtig mange af sine stamspillere tilbage fra skade.

Tæt og målfattig affære

Grækerne har kun spillet to betydende kampe indtil videre i denne sæson, og det var Luzern fra Schweiz. På hjemmebane sørgede to scoringer fra henholdvis Lazaros Christodoulopoulos og Miguel Guerrero for en stensikker sejr på 4-0, mens de vandt 1-3 på udebane på to mål af førstnævnte og en enkelt fra sidstnævnte. Der er altså ikke den store tvivl om, hvor målene skal komme fra, hvis den græske storklub skal sikre sig et godt udgangspunkt mod englænderne.

Burnley har svinget en hel del på det seneste. Først spillede de 0-0 på udebane mod Başakşehir i et opgør, hvor de overhovedet ikke havde hverken bolden eller chancerne. Derefter blev det til endnu et målløst opgør – denne gang på udebane mod Southampton i Premier League. Som skrevet før fik de med nød og næppe spillet sig videre til næste runde af EL-kvalen, da Jack Cork scorede kampens eneste mål efter 97 minutter på hjemmebane mod tyrkerne. I søndags tabte de så for første gang, da Watford kunne rejse hjem fra Turf Moor med en 1-3-sejr i bagagen på scoringer af henholdsvis Andre Gray, Troy Deeney og Will Hughes. James Tarkowski lavede målet for værterne.

Vi forventer en meget tæt og målfattig duel i Grækenland. Manageren for Burnley, Sean Dyche, elsker den slags kampe. Det er overhovedet ikke usandsynligt, at en af hans spillere får prikket kuglen i kassen, og hvis de samtidig kan holde stand defensivt, så kan de snuppe en sejr på 0-1. Det virker plausibelt i vores optik. Skulle det ske kan man få pengene næsten seks gange igen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 5,75.

Følg spilforslaget hos bwin