Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Totalt lige ved pausen på DS Arena

Kamp: Hobro – AGF
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hobro tager imod AGF hjemme på DS Arena i fredagskampen. Det betyder, at den dårligste defensiv i ligaen skal op imod den bedste. Hobrogenserne har nemlig indkasseret intet mindre end 15 mål i seks, mens århusianerne kun har lukket tre styk ind. Umiddelbart tror vi, at Allan Kuhn vil se en solid defensiv indsats fra sit mandskab. David Nielsen håber derimod på at få mere fra samme skuffe af sine tropper. Hvis missionen lykkedes for begge mandskaber, så bliver det her en tæt og målfattig affære.

Totalt lige ved pausen

Allan Kuhns mandskab har alt andet end imponeret indtil videre i denne sæson. Det er således blot blevet til fire point i seks opgør via en sejr, en uafgjort og fire nederlag. Særligt defensivt har det set skidt ud, da de som skrevet før lukker mere end to mål ind per kamp, og det skal de have sat en stopper for, hvis de ikke vil blive med at ligge og rode rundt i bunden af tabellen. Offensivt ser det dog nogenlunde ud, da de har fået netmaskerne til at blafre syv gange. Mere end halvdelen af gangene har målscoreren været amerikanske Emmanuel Sabbi, som indtil videre har noteret sig for fire scoringer. Det er nok til en delt førsteplads på topscorerlisten sammen med Viktor Fischer og Dame N’Doye fra FC København samt Allan Goncalves Sousa fra Vejle BK.

Så går det straks bedre for David Nielsens tropper. De er således det eneste ubesejrede mandskab i Superligaen, men det er desværre for dem ikke nok til en plads i top seks på nuværende tidspunkt. Det er nemlig kun blevet til en enkelt sejr ud af seks mulige, mens de resterende fem opgør er endt uafgjort. Selvom de har meget svært ved at score mål, så er det til at leve med, da de har den bedste defensiv af samtlige mandskaber.

Umiddelbart synes vi, at det her ligner en smal udesejr, men vi tror mere på, at det er totalt lige, når dommeren fløjter til pausen.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin