Østrigsk og tysk flag

Dagens bwin fidus: Østrigerne får ikke et ben til jorden

Kamp: Østrig – Tyskland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Østrig skal på en ekstrem svær opgave, når de regerende verdensmestre fra Tyskland slår et smut forbi Wörthersee Stadion. Tyskerne er nemlig toptændte inden verdensmesterskaberne i Rusland og kommer med det helt tunge artilleri. Derfor har vi også svært ved at se, hvordan østrigerne skal holde liv i deres ellers imponerende stime af ubesejrede kampe. Vi tror, at den slutter brat i dette opgør mod alle de tyske verdensstjerner såsom Manuel Neuer, Jérôme Boateng, Mats Hummels, Sami Khedira, Toni Kroos, Mesut Özil og Thomas Müller.

Klokkeklar klasseforskel

Tyskland har godt nok overhovedet ikke imponeret i deres foregående fire testkampe, hvor det er blevet til tre uafgjorte og et enkelt nederlag. Det hænger dog også sammen med, at de har mødt store fodboldnationer såsom Brasilien, Spanien, Frankrig og England. Derudover har deres landstræner Joachim Löw eksperimenteret rigtig meget forud for sommerens slutrunde. Det kommer han dog med stor sandsynlighed ikke til i aften. Nu er der nemlig mindre end to unger til VM går i gang. Der er derfor ikke mere tid til alverdens eksperimenter samt andre ting og sager. Han burde stille i nogenlunde stærkeste startopstilling. Hvis det bliver tilfældet, så tror vi ikke på, at østrigerne får et ben til jorden, selvom de spiller på hjemmebane.

Østrig har godt nok ikke tabt i deres seneste seks opgør, men de har heller ikke mødt modstandere af samme topkvalitet som tyskerne. Det er blandt andet blevet til sejre mod miniputnationerne Luxembourg og Moldova. De regerende verdensmestre er dog af en helt anden kaliber. Det er blandt andet også en af grundene til, at vi ikke har den store fidus til hjemmeholdet. Vi tror ikke rigtig på, at de kan gøre livet svært for Joachim Löw og co., da der simpelthen er kæmpestor klasseforskel på de to mandskaber.

Tyskland har nærmest en klassespiller til hver eneste position på banen, mens østrigerne er afhængige af et par profiler som eksempelvis Xherdan Shaqiri. Det har vi på fornemmelsen kommer til at blive udslagsgivende i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin