Dagens bwin fidus: Armenien gør kort proces mod Malta

Kamp:  Armenien – Malta
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Lilleputnationen Malta skal en tur til Armenien for at møde Henrikh Mkhitaryan og de andre armenere. Det bliver uden tvivl en svær opgave for øboerne. Armenerne har nemlig udover at være et meget bedre landshold også været en hel del bedre kørende på det seneste. Værterne har således kun tabt en enkelt af deres sidste fem kampe, mens to er endt uafgjort og to er blevet vundet. Gæsterne har derimod tabt fire på stribe uden at score et eneste mål. Der er derimod blevet scoret intet mindre end tolv gange imod dem i denne periode. I vores optik lugter og ligner det her en stensikker hjemmesejr.

Miniputnationen Malta

Henrikh Mkhitaryan fra Arsenal er naturligvis den allerstørste profil for Armenien med 25 mål i 70 landskampe, men de har også mange andre gode spillere. Blandt andre Gevorg Ghazaryan der til dagligt tørner ud for C.S. Marítimo i den bedste portugisiske række. Faktisk er der også et velkendt ansigt, som kan få sin debut for hjemmeholdet. Edgar Babayan fra Hobro er nemlig udtaget til venskabskampen mod Malta, og det bliver uden tvivl spændende at se, om han får nogle minutter på banen. Hvis han gør vil det så i fald være de første, som han får for sit moderland, selvom han har boet i Danmark nærmest hele sit liv og også har optrådt for vores U/20-landshold.

Malta har vi ikke den store fidus til. De har ikke vundet en landskamp i snart et års tid, og i den periode har de kun skrabet et enkelt point sammen. Det kom i en hjemmekamp mod Litauen som sluttede 1-1 på mål af Andrei Agius og Vykintas Slivka – der i øvrigt begge to spiller for Hibernian. Siden da har de tabt med 3-0 til Slovakiet, 0-3 til Estland, 0-1 til Luxembourg og 5-0 til Finland i et opgør hvor Teemu Pukki fra Brøndby nettede to gange.

Malteserne plejer at lukke mange mål ind uden at score nogle, og vi tror på mere af samme skuffe i aften mod Armenien. Særligt fordi Henrikh Mkhitaryan er med og er fit for fight. Han kunne sagtens score mod miniputnationen i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin