Dagens bwin fidus: Sejr til hjemmeholdet på Tele2 Arena

Kamp: Hammarby – Brommapojkarna
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Danskerklubben Hammarby fører Allsvenskan med maksimumpoint efter de første to runder. Nu skal de så op imod oprykkerne fra Brommapojkarna hjemme på Tele2 Arena. Hjemmeholdet har en yderst målfarlig herre på holdkortet. Jiloan Hamad har nemlig allerede noteret sig for fire scoringer samt et enkelt oplæg i ligaen. Han er altså brandvarm på nuværende tidspunkt. Udeholdet startede med at tabe 2-1 til Norrköping for derefter at slå Häcken med 2-0, så de har haft en svingende sæsonstart. Derfor burde det også ende med en Hammarby-sejr i dette opgør.

Oprykkerne kommer i problemer

Der er en hel del tidligere Alka Superliga-spillere i hjemmeholdets trup. Både Johan Wiland, Nikola Đurđić, Jeppe Andersen, Mads Fenger og Bjørn Paulsen er på holdkortet. En hel del af dem er blevet hentet til klubben af deres tidligere manager Jacob Michelsen, som vandt sølv i Superligaen med SønderjyskE for et par sæsoner siden. Han blev dog fyret efter blot en enkelt sæson. Nu er det så Stefan Billborn, som har overtaget cheftrænergerningen i danskerklubben. Han har startet sæsonen ganske godt ud med en 3-1-sejr over Sirius på hjemmebane samt en 1-2-sejr på udebane over Göteborg i tirsdags. Nu skal han så forsøge at udbygge sin sejrsstime til tre i træk mod Brommapojkarna, som rykkede op fra Superettan i sidste sæson.

Det burde da også være en overkommelig opgave, når man tager et kig på de to mandskabers indbyrdes opgør på Tele2 Arena. Her har Hammarby nemlig vundet fire og kun tabt en enkelt med en samlet målscore på 12-5. De ved altså udmærket godt, hvad der skal til at for at sende Brommapojkarna tilbage til Stockholm uden et eneste point. Vi regner med, at de tager deres tredje sejr på stribe i aften og udbygger deres føring i toppen af den bedste svenske række. Jiloan Hamad har været fyr og flamme i de første to kampe, og han kunne sagtens komme på måltavlen igen i dag. Særligt hvis udeholdets forsvar kommer til at give ham for meget plads.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin