Dagens bwin fidus: Vejlensisk avancement i Sydbank Pokalen

Kamp: Nykøbing FC – Vejle Boldklub
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

1/16-finalerne af Sydbank Pokalen skal afsluttes i aften, når Nykøbing FC tager imod Vejle Boldklub hjemme på Enelco Arena. Hjemmeholdet spillede 2-2 på udebane med bundproppen fra FC Roskilde i søndags, mens udeholdet måtte se sig slået med 3-0 af SønderjyskE på Sydbank Park i fredags. Nu skal de så duellere om en plads i 1/8-finalerne og her har vi mest af alt fidus til vejlenserne. Vi tror nemlig, at Adolfo Sormani stiller i stærkeste opstilling, da han har brug for en sejr og ikke skal tænke på en ligakamp i weekenden.

Sormani svinger pisken

Hjemmeholdet har imponeret en hel del i denne års udgave af den danske pokalturnering, da de startede med at slå Lyngby ud i første runde med en 1-0-sejr i forlænget spilletid. Jacob Bonde blev dagens mand i skysovs, fordi han scorede kampens eneste mål efter 111 minutter. Mod Hellerup i anden runde bragte de så foran på straffespark efter 17 minutter, men der gik ikke meget mere end fem minutter, før der var udlignet igen. Sigurd Schøndorf fik dog nettet inden pausen, så Nykøbing gik ned i omklædningsrummet med en 1-2-føring. Cirka ti minutter før tid fik Rasmus Johansson dog udlignet, så de skulle igen i forlænget spilletid. Her scorede Chris Thorsheim sejrsmålet efter 104 minutter.

Udeholdet har kun mødt BK Frem indtil videre, men det var bestemt ikke nogen nem opgave for dem. Allerede inden der var spillet fem minutter var de således bagud, og selvom Adam Jakobsen fik bragt balance i regnskabet cirka tyve minutter senere, så lignede det igen et pokalexit efter 79 minutter, da Benjamin Warlo bragte Frem foran igen. Adam Jakobsen fik dog afværget fadæsen med kort tid tilbage af opgøret, da han fik udlignet til 2-2. I den forlængede spilledetid blev der scoret yderligere tre mål, og da Vejle scorede to af dem, endte de med at vinde 3-4.

Vi har på fornemmelsen, at vejlenserne tager den turneringen yderst seriøst og kommer med alle deres store stjerner. Hvis vi får ret i den antagelse, så burde de også snuppe sejren og billetten til 1/8-finalerne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin