Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Skotsk sejr på Sammy Ofer Stadium

Kamp: Israel – Skotland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter et par halvsløje dage så vender UEFA Nations League tilbage i aften med syv forskellige opgør, hvor der er rigtig meget godt på menuen. Blandt andet skal Skotland en tur til Sammy Ofer Stadium i Haifa for at møde Israel. Her tror vi på, at de hvide og blå spillere godt kunne tage hjem til Glasgow med en sejr og tre point. Hjemmeholdet har nemlig ikke vundet en landskamp i mere end tolv måneder, mens udeholdet snuppede en sejr sidst de var i aktion mod Albanien den 10. september.

Israel er inde i en elendig stime

Israelerne har virkelig ikke haft mange succesoplevelser det seneste lange stykke tid. Sidste landskampspause startede de ud med at tabe 1-0 til Albanien i UEFA Nations League. Taulant Xhaka scorede opgørets enlige mål efter 55 minutter. Derefter tog de så en tur til Windsor Park i Belfast for at møde Nordirland, og de fik ikke et ben til jorden i 3-0-nederlaget. Steven Davis bragte værterne i front allerede inden der var spillet et kvarter. Den føring blev fordoblet kort før pausen af Stuart Dallas. Gavin Whyte lukkede og slikkede efter 67 minutter, da han scorede kampens sidste mål.

Skotterne kommer derimod ind til dette opgør med en sikker sejr på samvittighed. De havde nemlig ikke særlig store problemer med at tage tre point fra albanerne hjemme på Hampden Park i Glasgow. Berat Djimsiti scorede selvmål kort inde i anden halvleg, og den rutinerede målræv Steven Naismith sikrede sejren med sin 2-0-scoring efter 68 minutter. Vi har sådan set på fornemmelsen, at den 32-årige angriber godt kunne komme på tavlen igen i dag, da han har været i fin form for Heats nærmest hele sæsonen. Ni mål og fire oplæg er det blevet til indtil videre i 13 kampe.

Israel har hverken vundet eller holdt buret rent i over et år, og vi har meget svært ved at se dem bryde den negative spiral mod Skotland i aften. Efter vores bedste overbevisning så kommer Steven Naismith på tavlen og sikrer en smal skotsk sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,95.

Følg spilforslaget hos bwin