Officielt logo for den engelske Checktrade EFL Trophy

Dagens bwin fidus: Endnu en sikker sejr til Saints’ reservehold

Kamp: Cambridge United – Southampton Academy
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom der ikke er det helt store på programmet i dag grundet landskampspausen, så har vi alligevel fundet frem til en kamp, hvor vi synes, at der er rigtig god værdi i at spille på en sejr til udeholdet. Cambridge United er nemlig inde i en kæmpe krise, da de ikke har vundet i deres seneste syv opgør. Her er det blevet til seks nederlag og en enkelt uafgjort. Nu slår Southampton Academy så et smut forbi Abbey Stadium, og de er ubesejrede i deres sidste seks kampe. Her er det blevet til fem sejre og en pointdeling.

Cambridge kan ikke holde clean sheet

Værterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse, da de ikke har smagt sejrens sødme siden den 1. september, hvor de slog Stevenage på udebane med 0-1. Siden da har de tabt til både Southend, Carlisle, Colchester, Newport, Forest Green og Crawley Town, mens deres eneste point kom den 22. september, da de spillede 1-1 med Mansfield. De har altså både store problemer med at holde buret rent og skrabe point sammen. Det kunne efter vores bedste overbevisning sagtens fortsætte lidt endnu.

Gæsterne er således inde i en ganske god stime, som startede da de slog Middlesbrough med 1-3 på fremmed græs. Derefter tog de en tur til Liverpool og vandt 0-5. Selvom det kun blev til 2-2 med Sunderland på udebane, så kom de hurtigt tilbage på sejrssporet, da de vandt med 3-2 over Norwich på eget græs i det efterfølgende opgør. Mod Manchester United på hjemmebane blev det til en 2-1-sejr. I torsdags tog de så en tur til Colchester, og rejste hjem med en 0-2-sejr i bagagen.

Når man tænker på de to holds vidt forskellige formkurver, så synes vi, at det her lugter langt væk af en Southampton-sejr. Også selvom de til dagligt gør sig i reserveligaen, mens deres modstander spiller i Sky Bet League Two. Cambridge vil med al sandsynlighed prioritere ligaen over pokalturneringen, hvilket nok betyder, at de ikke kommer med alle deres bedste spillere i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,60.

Følg spilforslaget hos bwin