Dagens bwin fidus: Wolfsburg vinder på HDI-Arena

Kamp: Hannover 96 – Wolfsburg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 20:30 på TV3 Sport skal Hannover 96 og Wolfsburg krydse klinger på HDI-Arena. Efter vores bedste overbevisning lugter den her kamp langt væk af en udesejr. Hjemmeholdet har nemlig ikke vundet på eget græs i mere end en måned. Udeholdet har derimod været i forrygende form på fremmed græs nærmest hele sæsonen. Derudover er Wout Weghorst fyr og flamme for tiden, da han har fået netmaskerne til at blafre i tre af sine sidste fire opgør for klubben der har Volkswagen som hovedsponsor.

Hannover har det svært mod Wolfsburg

Værterne har ikke haft særlig meget at glæde sig over det sidste lange stykke tid, hvor det er blevet til tre nederlag, en enkelt pointdeling og en sejr i deres seneste fem ligakampe. Nederlagene er kommet mod henholdsvis Frankfurt på udebane (4-1), Augsburg på hjemmebane (1-2) og Schalke på udebane (3-1). De formåede at besejre Stuttgart med 3-1 for lidt over en måned siden, mens det også lykkedes dem at få et enkelt ud af deres anstregelser mod Leverkusen. Vi tror dog ikke rigtig på, at det bliver tilfældet i aften, når Wolfsburg kommer på besøg.

Gæsterne plejer nemlig at gøre det rigtig godt på lige netop HDI-Arena. Her er det blevet til intet mindre end fire sejre på stribe, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis de tager nummer fem i aften. Denne fine stime startede, da de vandt med 1-3 den 6. december 2014. Derefter blev det så til en stensikker 0-4-sejr den 1. marts 2016, og den blev fulgt op med 0-1-sejr den 28. januar i år. Sidst de to mandskaber mødtes var så sent som sidste tirsdag i DFB Pokalen, hvor de grønblusede igen trak det længste strå. Admir Mehmedi bragte dem i front allerede efter tyve minutter, og den brandvarme angriber Wout Weghorst lukkede og slukkede til allersidst med sin scoring til 0-2.

Vi har svært ved at se Hannover komme på tavlen i aften. Også selv de spiller foran deres trofaste fans. Da vi tror, at Wolfsburg laver mindst en enkelt pind, så smider vi en skilling efter en sejr til gæsterne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin