Det israelske flag

Dagens bwin fidus: Nez Tziona fortsætter de fornemme takter

Kamp: Nez Tziona – M. Nazareth
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver der mødes, når Nez Tziona tager imod M. Nazareth i den israelske Leumit League. Hjemmeholdet er således i fornem form med fire sejre på stribe. Tre af disse vundne kampe har endda været med tre mål eller mere. Udeholdet har tabt ud tre ud af deres sidste fire opgør, mens det sidste endte uafgjort. De har altså ikke vundet en fodboldkamp i mere end halvanden måned, og vi tror, at den negative spiral sagtens kan fortsætte lidt endnu.

Raz Stain bliver matchvinder

Værterne ligger på en delt førsteplads med 30 point. Dem har de skrabet sammen via ni sejre, tre pointdelinger og tre nederlag med en samlet målscore på 33-17. Der er altså godt styr på både forsvaret og angrebet, og hvis de kan fortsætte ud af samme spor, så har de en chance for at kunne kalde sig israelske mestre efter sæsonen. Skal den mission lykkedes, så er der heller ikke den store tvivl om, at man skal være i stand til at slå et kriseramt bundhold på eget græs. Raz Stain kunne godt gå hen og blive matchvinder, da han allerede har noteret sig for otte fuldtræffere i ligaen.

Gæsterne flirter derimod med nedrykningsstregen, og man må efterhånden sige, at krisen er begyndt at kradse. Tre sejre, fem uafgjorte og syv nederlag med en samlet målscore på 11-21 er det blevet til indtil videre. Når man scorer mindre end ét mål per opgør, så er det ikke nemt at vinde fodboldkampe, hvilket de også har oplevet det seneste stykke tid. Vi kan simpelthen ikke se dem komme på tavlen i dag. Da det samtidig er yderst sjældent, at de formår at holde buret rent, så bliver det meget svært for dem at få point ud af deres anstregelser.

Vores bedste bud på et resultat må være en 2-0-sejr til Nez Tziona på en scoring eller to af Raz Stain. De har i øvrigt også vundet tre i træk over lige netop M. Nazareth på eget græs.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin