Dagens bwin fidus: Ingen slinger i valsen for Arsenal

Kamp: Brighton – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brighton startede sæsonen rigtig fint ud, men nu virker det til, at gassen er ved at gå ballonen. De har således tabt tre kampe i træk med en samlet målscore på 1-5, hvilket betyder, at de er faldet ned på en 13. plads i tabellen. Arsenal er godt nok hårdt ramt af skader, men det lykkedes dem alligevel at besejre Burnley med 3-1 i lørdags, hvilket gør, at de ligger á point med Chelsea på den eftertragtede fjerdeplads, som der giver adgang til gruppespillet i Champions League til næste sæson.

Arsenal vinder på trods af skadesproblemer

Værterne startede december ud på bedst mulig vis med at vinde 1-2 over danskerkolonien Huddersfield på Kirklees Stadium. Blot et par dage senere tog de så imod Crystal Palace hjemme på Amex Stadium, og der var aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde det opgør. Allerede i pausen stod der 3-0 til The Seagulls, så det gjorde ikke så meget, at Luka Milivojević fik udlignet fra straffesparkspletten i slutfasen. Siden den dag har der dog ikke været særlig meget at smile over, da de har tabt til både Burnley, Chelsea og Bournemouth. Som om det ikke var slemt nok, så er det kun lykkedes dem at score en enkelt gang i processen.

Gæsterne er en hel del bedre kørende. Også selvom de har et halvt hold ude med diverse skavanker. Hector Bellerín, Nacho Monreal og Shkodran Mustafi må betragtes som tvivlsomme til denne kamp. Førstnævnte er på vej tilbage fra en lægmuskelskade, mens de to sidstnævnte fortsat døjer med muskelskader. Derudover må Rob Holding, Konstantinos Mavropanos, Henrikh Mkhitaryan, Emile Smith Rowe og Danny Welbeck se til fra sidelinjen på grund af skadesproblemer. Selvom The Gunners ikke kan stille i stærkeste startopstilling, så burde de stadig snuppe sejren og tage de tre point. Det er de simpelthen nødt til for at følge med de øvrige tophold.

Pierre Emerick Aubameyang fik netmaskerne til at blafre to gange mod The Clarets i lørdags. Vi forventer mere af samme skuffe i dag fra den gabonesiske goalgetter.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin