Officiel hjemmebane for Antalyaspor i den tyrkiske liga

Dagens bwin fidus: Antalyaspor avancerer yderligere i tabellen

Kamp: Antalyaspor – Fenerbahçe
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 4,33 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der var nok ikke særlig mange, som havde spået Fenerbahçe til at ligge under stregen efter 16 spillerunder i den tyrkiske liga. Det har dog alligevel vist sig at være tilfældet, da de ligger og roder rundt på en skuffende 17. plads med sølle 15 point. Blot tre sejre er det blevet til indtil videre. Derudover har de spillet uafgjort seks gange og tabt syv med en samlet målscore på 16-24, hvilket må siges at være en skandale for den ellers så store og stolte tyrkiske topklub.

Vidt forskellige formkurver

Nu går turen så et smut til Antalya Arena, hvor de skal forsøge at besejre Antalyaspor. Det bliver dog bestemt ikke nogen nem opgave, da deres modstander har været ganske godt kørende det sidste stykke tid. Rent faktisk er de kravlet langt op i tabellen efter otte sejre ud af femten mulige, mens de har spillet uafgjort to gange og tabt fem med en samlet målscore på 19-19. Særligt på eget græs ser det rigtig fint ud. Her er det således blevet til tre sejre, to pointdelinger og to nederlag med en samlet målscore på 9-9. Vi kunne sagtens se dem fortsætte de fornemme takter i aften mod kriseramte Fenerbahçe.

Souleymane Doukara har ikke været at finde i hjemmeholdets trup de sidste fire kampe, hvilket må siges at være noget af et tab. Han er nemlig deres topscorer med syv fuldtræffere i den tyrkiske liga. Inden han på mystisk vis blev udeladt af truppen havde han rent faktisk nettet i fire ud af fem opgør. Skulle han finde vej tilbage til startopstillingen, så kunne vi sagtens se ham blive matchvinder. Foran de trofaste Antalyaspor-supportere plejer han at levere, og hvis han får muligheden for at få netmaskerne til at blafre, så plejer han at være uhyre kold og kynisk foran kassen.

Det bliver bestemt ikke nemt for værterne, men vi tror alligevel på, at de kan trække det længste strå mod gæsterne. Særligt fordi Fenerbahçe bare ikke kan vinde for tiden. I tirsdags smed de for eksempel en 2-0-føring over styr og måtte nøjes med 2-2 på eget græs mod Erzurumspor.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 4,33.

Følg spilforslaget hos bwin