Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Solbakken går defensivt til værks mod Zorniger

Kamp: FC København – Brøndby
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Som sædvanlig skal der spilles fire Superliga-kampe i dag, fordi det er søndag. Der venter dog et brag af et opgør klokken 16:00 i Telia Parken, hvor FC København skal op imod Brøndby i sæsonens første New Firm. Der bliver altid gået til stålet, når der skal spilles derby. Det er dog ikke særlig tit, at der bliver scoret en masse mål. Vi har også meget svært at se, det skulle komme til at ske i dag. Begge mandskaber har nemlig Europa League-kampe at tænke på, og det ville ikke undre os, hvis vi maksimalt får to scoringer.

Et ud af 11 derbys har været målrigt

FCK og BIF har efterhånden mødt hinanden rigtig mange gange de sidste par Superliga-sæsoner. Vi har taget et kig i statistikbøgerne og fundet frem til, at det blot er lykkedes dem en enkelt gang ud af 11 mulige at score tre mål i samme kamp. Det skete på Vilfort Park i midten af april måned. Her vandt de blå-gule fra Vestegnen således med 2-1 over løverne fra hovedstaden. Hany Mukthar blev dagens mand i skysovs. Han krøllede nemlig et frispark op i krydset, da der blot resterede et par minutter af opgøret.

Ståle Solbakken plejer altid at gå defensivt til værks, når han møder Alexander Zorniger. Det kan man da også godt forstå, da han kun fik et enkelt point ud af 15 mulige i sidste sæson mod ærkerivalerne. Vi ville undre os meget, hvis han vil spille offensivt i dag. Det ligner mere, at han vil prøve på at pakke sig i et forsøg på at frustrere Brøndby-spillerene, hvilket også sagtens kunne komme til at lykkedes.

Man skal heller ikke glemme, at både hjemmeholdet og udeholdet spillede Europa League-kvalifikation i torsdags, og det skal de også i næste uge. Det er endnu en ting, som taler for, at vi ikke kommer til at få en masse mål i dette New Firm. Umiddelbart ligner det et opgør, der godt kunne ende 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1. Vi tror altså ikke på, at der kommer tre scoringer eller mere i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin