Dagens bwin fidus: Atalanta taber for anden gang i træk

Kamp: Atalanta – Napoli
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Atalanta er placeret på en niendeplads i Serie A med 18 point, mens Napoli ligger nummer to og har hentet 29 af slagsen. Selvom det utvivlsomt bliver et tæt opgør på Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo, så har vi alligevel på fornemmelsen, at det ender med Carlo Ancelotti og co. trækker det længste strå. De har nemlig to brandvarme spillere på holdetkortet; den belgiske bomber Dries Mertens og den italienske indvendige angriber Lorenze Insigne. Derudover har de ikke tabt en eneste fodboldkamp i månedsvis.

Atalanta svinger for meget

Værterne har svinget en hel del på det seneste, da det er blevet til fire sejre, tre nederlag og to pointdelinger med en samlet målscore på 18-11 i deres sidste ni opgør. Derudover har de heller ikke en rigtig målfarlig spiller på holdkortet. Deres topscorer er argentinske Alejandro Darío Gómez, som indtil videre har noteret sig for fire ligascoringer. I søndags måtte de sig slået med 3-2 af bundholdet Empoli, og det beskriver meget godt, hvilket slags sæson som det er at de har gang i.

Gæsterne må siges at være en hel del bedre kørende. Seks ud af deres seneste ti kampe er blevet vundet, mens de resterende fire er endt uafgjort. Det er altså mere end to måneder siden, at de sidst spillede et opgør uden at få point ud af deres anstregelser. Den stime kan vi sagtens se fortsætte lidt endnu. Særligt fordi at både Dries Mertens og Lorenzo Insigne indtil videre har noteret sig for syv fuldtræffere i ligaen. Man skal heller ikke glemme, at Napoli er pisket til sejr, hvis de vil følge med Juventus. Den Gamle Dame ligger på en stensikker førsteplads og har hentet intet mindre end 37 ud af 39 mulige point indtil videre.

Hvis Carlo Ancelotti vil gøre sig nogen som helst forhåbning om at vinde Scudettoen, så skal der simpelthen også en sejr på bordet i aften. Den tror vi, at han er i stand til at levere. Også selvom napolitanerne spiller på fremmed græs, hvor de har allerede har tabt to ligakampe i denne sæson. De resterende fire er dog allesammen blevet vundet.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin