Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Real Madrid tager fra Rusland med tre point

Kamp: CSKA Moskva – Real Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

CSKA Moskva fik en skidt start på Champions League-gruppespillet, da de på højst skuffende vis kun fik 2-2 mod Viktoria Plzeň. Real Madrid startede derimod deres titelforsvar på bedste facon med en stensikker 3-0-sejren over AS Roma. Nu mødes de to mandskaber så på Luzhniki Arena i den russiske hovedstad. Vi føler os rimelig overbeviste om, at udeholdet kan snuppe sejren, selvom de er ramt af skader. Hjemmeholdet har nemlig også mange mand på lazarettet, og der er stor kvalitetsforskel på den spanske og den russiske trup.

Kongeklubben skal ud af krisen

Værterne har gjort det ganske godt i den hjemlige liga indtil videre, hvor det er blevet til fire sejre, fire uafgjorte og blot et enkelt nederlag med en samlet målscore på 14-4. Det er nok til en øjeblikkelig fjerdeplads. Som skrevet før så var deres første kamp i CL-gruppespillet dog overhovedet ikke noget at råbe hurra over. Mod undertippede Plzeň på udebane var de bagud med 2-0 i pausen efter to scoringer af Michael Krmenčík. Selvom Fedor Chalov fik reduceret kort inde i anden halvleg og Nikola Vlašić fik bragt balance i regnskabet fra straffesparkspletten dyb inde i dommerens tillægstid, så var det en skuffende præstation fra den russiske storklub.

Gæsterne er inde i en skidt stime, da det blot er blevet til et enkelt point i deres sidste to opgør. Først fik de en stor lussing af Sevilla på udebane, da de blev sendt hjem med et 3-0-nederlag i bagagen. Derefter måtte de så nøjes med et enkelt point på hjemmebane i Madrid-derbyet mod Atlético. Langt fra godkendt for kongeklubben som virkelig har brug for at komme tilbage på sejrssporet i aften. Selvom de mangler Sergio Ramos, Gareth Bale, Marcelo og Isco, så burde det også være en overkommelig opgave. Deres trup er fyldt op med kvalitetsspillere, og selvom de fire førnævnte nok ville have startet inde, så er deres reserver mere end gode nok til at tage tre point med hjem fra den russiske hovedstad.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,59.

Følg spilforslaget hos bwin