Hviderussisk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Vaskeægte bundbrag i den hviderussiske liga

Kamp: Dnepr Mogilev – FC Isloch Minsk
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to hold i kæmpe krise, som der sætter hinanden stævne på Stadion Spartak klokken 19:45. Dnepr Mogilev har nemlig tabt deres sidste fem kampe i streg med en samlet målscore på 2-11. FC Isloch Minsk har tabt deres seneste tre opgør i træk med en samlet målscore på 0-4. Begge mandskaber har altså virkelig hårdt brug for en sejr, men umiddelbart ligner udeholdet det klart bedste bud på en vinder. Hjemmeholdet har nemlig ikke smagt sejrens sødme siden den 6. april, hvor de slog FC Gomel med 1-0 på eget græs.

Miserable Mogilev

Værterne er inde i mildest talt elendig stime, og det har de efterhånden været rigtig længe. I deres sidste 14 kampe er det således blot blevet til sølle fire point. De har således tabt ti og spillet fire uafgjort. Derudover har de kun holdt buret rent to gange og scoret seks mål i denne periode. Der er altså nok at se til for både cheftræneren og spillerne, da der kun er et enkelt point ned til nedrykningsstregen. Det virker dog umiddelbart meget svært at få vendt den synkende skude.

Gæsterne er heller ikke lige frem særlig godt kørende, men de har alligevel gjort det en hel del bedre end deres modstandere. I deres seneste 14 opgør er det blevet til tre sejre, seks uafgjorte og fem nederlag. De har scoret otte mål og præsteret seks clean sheets i denne periode. Selvom det ikke er prængende, så burde det stadig være nok til at snuppe en sejr og tage tre point mod det kriseramte Mogilev-mandskab.

Særligt fordi Minsk allerede har slået dem to gange i træk for lidt over et halvt år siden. Først vandt de med 1-2 på udebane den 18. oktober og præcis en måned senere snuppe de en 1-0-sejr på hjemmebane. Vi forventer, at det bliver mere af samme skuffe i aften. Aleksandr Kholodinskiy kunne godt blive udslagsgivende, da han har scoret de to seneste sejrsmål for sin klub, og det kunne han godt gøre igen på Stadion Spartak.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin