Fransk og belgisk flag

Dagens bwin fidus: Frankrig og Belgien skyder med skarpt

Kamp: Frankrig – Belgien
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er vist ikke den store tvivl om, at det bliver et brag af en kamp, når Frankrig og Belgien støder sammen i den første af to VM-semifinaler. Franskmændene havde ikke de store problemer med at besejre Uruguay, mens belgierne overraskede mangt og mange, da de ekspederede forhåndsfavoritterne fra Brasilien ud af turneringen. Nu er spørgsmålet så, hvem af de to stolte fodboldnationer, som der spiller sig i finalen ved verdensmesterskaberne. Vi synes, det er svært at spå om, men vi forventer helt sikkert, at det bliver en målfest.

To knivskarpe offensiver

Den franske offensiv er spækket til randen med store stjerner. Indtil videre har både Kylian Mbappé og Antoine Griezmann noteret sig for tre scoringer hver, og det placerer dem på topscorerlistens tredjeplads. Der er heller ikke den store tvivl om, at det skal komme fra enten det 19-årige stjerneskud, som der til dagligt spiller i PSG, eller den 27-årige Atlético Madrid-stjerne hvis det franske landshold skal spille sig videre til VM-finalen.

Den belgiske offensiv er så sandelig også toptunet. Romelu Lukaku er topscorer med sine fire mål, men både Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Michy Batshuayi, Adnan Januzaj og Marouane Fellaini har også været på måltavlen for Roberto Martinez’ mandskab. Der er altså nok målscorere at vælge imellem på det belgiske landshold.

Det ville undre os meget, hvis ikke begge mandskaber kommer på tavlen i aften. Et af dem burde også score mere end én gang. Selvom semifinaler tit og ofte kan gå hen og blive taktiske affærer, så forventer vi ikke, at det kommer til at ske mellem Frankrig og Belgien. Det gør vi af den simple grund, at Belgien simpelthen ikke kan finde ud af at forsvare sig dybt. De kommer til at angribe franskmændene á la Argentina. Det betyder, at der kommer til at være rig mulighed for franske kontraangreb. Selvom der nok ikke kommer syv scoringer som da Didier Deschamps’ tropper mødte Lionel Messi og co. i 1/8-finalen, så burde der stadig komme minimum tre.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin