Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens bwin fidus: Ontinyent ryger ud af Copa del Rey

Kamp: Melilla – Ontinyent
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Præcis ligesom i går så har vi fundet en god fidus i den spanske pokalturnering Copa del Rey. Denne gang går turen til Estadio Municipal Álvarez Claro. Her finder vi et opgør mellem Melilla og Ontinyent, som vi synes lugter langt væk af en hjemmesejr. Værterne er nemlig totalt ustoppelige på eget græs, hvor de har vundet intet mindre end ni gange i træk. Gæsterne har derimod ikke smagt sejrens sødme siden den 23. september, hvor de besejrede Sabadell med 0-2 på fremmed græs.

Ontinyent er i en mindre krise

Hjemmeholdet er i forrygende form for tiden med syv sejre i deres seneste otte kampe og en samlet målscore på 17-8. Udover at have slået Yeclano og Tudelano i pokalturneringen, så er det blevet til ligasejre mod henholdsvis Marbella, CF Talavera, Linense, Don Benito og Cartagena. Deres eneste pointtab det sidste lange stykke tid kom den 30. september, hvor de måtte se sig slået med 5-1 af Granada B. Deres topscorer er Yacine Qasmi, og han har lavet fem mål i sine første ti kampe denne sæson. Det kunne være et rimelig godt bud på en matchvinder i aftenens opgør.

Udeholdet har fået en blandet sæsonstart med tre sejre, tre uafgjorte og to nederlag i ligaen med en samlet målscore på 7-7. De er altså svære at blive kloge på, men deres sidste tre kampe taler deres eget tydelige sprog. Her er der således ikke blevet hentet en eneste sejr, da de har spillet to uafgjort og tabt en. Der er altså tale om en mindre krise, og vi kunne sagtens se den fortsætte et stykke tid endnu. Særligt fordi Melilla er virkelig gode på hjemmebane, og man skal stå tidligt op for at få noget med hjem mod dem. Det tror vi ikke umiddelbart, at Ontinyent er i stand til. Derudover ved vi heller ikke, hvor højt de prioriterer Copa del Rey på nuværende tidspunkt. Det ville ikke undre os, hvis de sparer et par stamspillere og fokuserer fuldt ud på at komme tilbage på sejrssporet i ligaen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin